Futbol fakirlerini sayfadan uzaklaştıralım

Bu acizlerin her yorumu Galatasaray için zarar.

Herif hala göz göre göre taraftar diyo ben böyle bişey görmedim

Ne saçma bir argüman Mehmet'ciğim bu ? Bu Okan'a laf söylemeyi gerektirmez. Başımızdaki hoca hoca olsa buradan skoru çeviririz. Ama yok işte, Okan BJK maçına nasıl çıkmışsa öyle çıkmış. 2-0 da öne geçmiş. Ne yapacak kapanmayıpta ?

Neresi sacma ?

Boyle futbolmu olur, kahpe okan 500bin dolara besiktasa gittimi gitmedimi?

Ula adam 2ci dakikada basladi zaman yemeye, boyle lig mi olur

Dangalaklığın bu kadarına pes doğrusu. Oynatan ve oynayan sütten çıkma ak kaşık olmuş da tüm suç taraftarda ha?!...

Takım uzun süredir bir şey oynamıyor, ciddi kayıplar olmadan öncesine dayanıyor yani...Sanki her şey iyi giderken taraftar bozmuş düzeni, haspinallah!...

Rezillik başka birşey değil...

Bu takım iyice çöküşe doğru koşar...
Radikal kararlar (ve Transferler) şart.

Bari 1 puan alalım da yeni TD geldiğinde Fb ve Bjk’nin önünde olalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3 mac sure vermislerdi bu herife.
Yani bu macta puan kaybi olursa gonderilecek mi yoksa 3 hafta bekleyecekler mi?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Yazık çok yazık! Tudoru kovun ardından istifa edin, bu kadar hata yapıp da hala başkan olmak..

Hakan tepki çekince feyk hesabıyla geldi.

Ne.sahtekarligi be neden.bahsediyorsun.orada faul var iyi gelen.somsun giden.penaltimizi vermesin ilk golden.once faul yapilsin gol.yiyelim.sonra biz sahtekar.degikiz.siz.kimsiniz.bilmiyorum tudor rezil.muslera berbat olabilir ama.bu demek.degildirki takimimin haklarini savunmayayim

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kardeş onur biraz abartır olayları doğrudur ama faul yoksa ona da yok denir. Neyi savunuyorsun anlamadım faul yok orada .

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu takımlarını yenelim bu yeter şampiyon oluruz diyen tayfa ağzının payını almıştır herhalde.

Hiç bir maç garanti değil. Daha ilk maçtan patladı o saçmasapan argümanınız.

sent via GSC
Bu takimla zor sampiyonluk yedeklere bak ya maci cevirebilecek tek adam yok komedi resmen :) :)

Muslera 2. Yarıya çıkacak mı acaba kenarda hoca olsa direk keserdi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Muslera’ya “kova”dan daha değişik bir lakap bulmak lazım.Kova tabiri biraz hafif kalmış.

Taraftar mı suçlu, hadi ordan. Takımın hiç bir oyun anlayışı yok, taraftarmış suçlu olan.

Geri
Üst Alt