Ekibimizi kutlarım.

bazı futbol cahilleri ilk yarıyı Tudor yüzünden kaybettiğmizi ama ikinci yarı oyuncuların çevirdiğini söylüyor :) Sadece gülünecek bir durum. Ordu maçı gibi yine Muslera saçma hata yaptı ama konuşan yok yine. Yenilince tek suçlu Tudor oluyor ama kazanınca oyuncular kazandı. Aşın artık şu saçmalıkları ya.

Gomis gibi adam golden sonra Tudor'a koşuyorsa bu adam sayesinde kazandık demektir. Gerisi fasa fiso.

Maç sırasında Ultra Aslan ile taraftarın aralarında kavga çıkmış.

Belhanda: "Benim hedefim gol atmak değil. Takımın iyi oynaması. Ben bir 10 numarayım ve topları takıma iyi bir şekilde dağıtmaya çalışıyorum."

:confused:

DQoDEEQX0AAsUqX.jpg
Süper Lig'in sınırlarını görmek için bundan daha iyi maç seçemezdi galiba. :asd2:

Lan kodumun şikecileri aynı zamanda sahasında kupa kaldırdığımın çocukları şimdi mutsuzsunuzdur tek tük kalanlarınız anlarsa diğerlerine anlatın geriden gelip aldığımız her maç şike diye ağlıyorsunuz velev ki şike yaptık ne var ulan cezası mı var bu ülkede, siz yaptınız da bir cezası mı oldu ne tatava yapıyosunuz?

bu arada akhisarın hakkı yendi ilkyarı evet..ama bu takımın derbi basına 1 penaltısı verilmiyo.onlara saysınlar.2.yarı ise zaten bedelini ödettiler gomise şerefsizce bi şekilde....ama merak etmesinler,bunların acısı çıkacak ligdeki bütün köpeklerden.

Akhisar küçümseen arkadaşlar akhisarin bjk ve fener maçlarını izlesin..hleeki 2 0 ilk yarı bitmiş..üstüne çok coşkulu ve guzel bi ruh vardı sahada

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Akhisarin pozisyonu yoktu iki gol yedik ama

bazı futbol cahilleri ilk yarıyı Tudor yüzünden kaybettiğmizi ama ikinci yarı oyuncuların çevirdiğini söylüyor :) Sadece gülünecek bir durum. Ordu maçı gibi yine Muslera saçma hata yaptı ama konuşan yok yine. Yenilince tek suçlu Tudor oluyor ama kazanınca oyuncular kazandı. Aşın artık şu saçmalıkları ya.

Gomis gibi adam golden sonra Tudor'a koşuyorsa bu adam sayesinde kazandık demektir. Gerisi fasa fiso.

Bu benim de dikkatimi çekti, Tudor' la yürümeyeceğini düşünen, dahası oyuncuların kendisinden hoşnut olmadığı izlenimimi paylaşmış biri olarak ki en başta da Gomis' i memnuniyetsiz görüyordum; şaşırdım açıkçası. Bakalım zaman ne gösterecek?...

ve bu trabzonlu (eski bjkli)olcay,mustafa yumlu yavsakları..aslantepede 2.yarıda o trabzona tecavüzler etmeyen şerefsiz olsun.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

pozisyonsuz akisardan 2 gol yemekte artık yeter dedirtti.tamam buraya kadar rakiplerin balı,bizim talihsizliklerimiz....artık sırada sizin mallıklarınız.

akhisarli salagin teki kirmizi falan diye agliyor
sari gorse bile atiliyor adami
asil sen attigin gollerden onceki faullerden bahset
hakem tarafli olsa cok rahat 2 golden once faul verip maci durdururdu
gomisin yalan kirmizi karti falan
bu anadolu takimlari gerzek gerzek herifleri nerden buluyor sasiyorum
adamlarin yardimci antrenoru cikmis Galatasaray hakemsiz de kazanabilmeli diyor
simdi sulalenle ilgili laf ederdim de murhan devriye geziyor o yuzden susuyorum

Geri
Üst Alt