Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kirnizi kart cezasi kupda cekiliyormu?
Mustafa Yumlu: "Lopes'in atılması bizim dengemizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim... Ya... Faul bile yok pozisyonda. Ümit Hoca nereden gördü bilmiyorum. Yazık günah emeğimize."
yuh be
her sene birseyler degistigi icin soruyoruzYa senelerdir futbol izliyorsunuz , boyle soru mu olur allah askina
tamam herkes herseyi bilmek zorunda degil de yani bunu da bilin artik
cevap : EVET
her sene birseyler degistigi icin soruyoruz
cok bilmislik yapan pilavci ruhu yok bizde malesef
tamam kesSari kartlar kendi kulvarinda , kirmizi kartlar tum resmi maclarda gecerli
tamam kes
Sinan skora üzülmüş galiba.tamam kes
yok sevinmistirSinan skora üzülmüş galiba.
Bilmemek ayıp değil,Ders bitti zaten , kestim
Fatih hocanız gelemedi sevinemediniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İnsan bunu yazarken biraz utanır lan...
Yaptığım yorumla Fatih hocanın nee alkası var.
Şu Galatasarayın bu durumda olmasının, hem ekonomik hem sportif uzun süreli başarıyı yakalayamamasının en büyük nedeni sizin gibi çapsız taraftarın çok olmasıdır.
Ben Galatasarayın menfeati için Bırak fatih terimi babamı tanımam. Sizi gidi isim fanatikleri...
Benim yorumlarına cevap yazacaksan beni iyi takip et. Yorumlarımı iyi oku.
Ama belliki sende beni anlayacak çap yok.
Mustafa Yumlu: "Lopes'in atılması bizim dengemizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim... Ya... Faul bile yok pozisyonda. Ümit Hoca nereden gördü bilmiyorum. Yazık günah emeğimize."
yuh be
bir Trabzonspor faisesinden ne beklersinki?Ve bunu diyen itoglu it herif Gomis'in kirmizi yedigi pozisyonda sanki 7 ayri yerinden kursun yemis gibi yerde kivraniyordu.
Bunun gibi sahtekar ve serefsizlerin ahlak bekcisi kesilmesine bitiyorum vallah.