- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
UA Ile kavga olmuş
Güneyde güzelce dayak yediler ama bu son değil devamı gelicek gerçek galatasaraylılar artık el atmaya başlıyacak ua tribünden def edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UA Ile kavga olmuş
İstanbul gibi bir şehir ve liderliğe oynayan takım için kötü.
Ama TR işler böyle...
30792 seyirci varmış.Fena değil denebilir yine.
Skor geri donus kirmizi kartlar bakinca zevkli mac gibi duruyor amaŞansına baya zevkli bir maç oldu![]()
Tribun isimlerini bilmiyorum ama ua tayfasi bir kale arkasinda diger kale arkasinda da has cimbomlular vardi.
Has cimbomlu kardeslerimiz yonetim istifa,satilik taraftar istemiyoruz diye bagirinca sucukcu veletler islikladi
3 tribun sucukculari islikladi daha sonrasinda.
Fernando ilk yarıda hiç ileriye çıktı mjSkor geri donus kirmizi kartlar bakinca zevkli mac gibi duruyor ama
Sahada oynanan oyun berbatti.
Ozellikle ilk yari bizim adimiza sahada birbirinden habersiz kosan 10 tane sigir vardi sadece.
Galatasaray'ın faal düşmanları
Uğur demirok
Burak yılmaz
Olcan adın
Olcay şahan
Mustafa yumlu
Okan buruk
Bu listeye her hafta birini ekleyebiliriz
TapaTalK
Ilk yarida onde 3 pas yapamadik ki ciksinFernando ilk yarıda hiç ileriye çıktı mj
Belhanda nın kabiliyetine tüküreyim. Yasinin kullandığı noktadan bir freekick olacak ve takımın duran topçusu vurmayacak (!) Gülerler adama.Şu frikikleri de net biri kullanmalı artık, belhanda feghouli dururken bugun yasin vurdu lan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birşeyide beğen yahu
Uğur demirok
Burak yılmaz
Olcan adın
Olcay şahan
Mustafa yumlu
Okan buruk
TapaTalK
Beğendik ya işte fena değil dedik.Bunu benim size demem lazım ayrıca.
Uğur demirok
Burak yılmaz
Olcan adın
Olcay şahan
Mustafa yumlu
Okan buruk
TapaTalK
Okan haric hepsinin ortak noktasi Trabzonspor formasi giymis olmalari.
Sarper evinde cekirdek citlemek ile mesguldu .Fena değil diyorsun işte beğenmek değil ki bu, ben staddaydım bu arada sarper ya sen neredeydin 30792 kişi arasındamıydın?
Okan haric hepsinin ortak noktasi Trabzonspor formasi giymis olmalari.
Fena değil diyorsun işte beğenmek değil ki bu, ben staddaydım bu arada sarper ya sen neredeydin 30792 kişi arasındamıydın?
Birşeyide beğen yahu