Maçtan önce bu maçın nasıl bitmesini isterseniz diye sorsalar aynen bu şekilde 0-2 den dönüp 3-2 veya 4-2 kazanmak isterdik diye cevaplardım. Eğer ki 4-0 gibi bir skor olsa tekrar o havaya sokamazdı ama her zaman şampiyonluk yolunda büyük dönüşler o ateşi yakar. Bugün ilk yarı çok gerildik fakat bu skorla beraber ikinci yarı oyuncuların hırs düzeyini ve arzularını tekrar tavan yaptırdık. Bence şampiyon olacaksak ki Tudor'a rağmen de olacağımızı düşünüyorum o şampiyonluk hikayesinin bu maçla beraber başlayacağını düşünüyorum

lopez - yasine nasil faul degil diyenler var yaw
yasin kendini birakmis da her mac faulu gostermek icin dusenler oluyor
manyak bunlar herhold (gokmen ozdenak mesela)

Maçtan önce bu maçın nasıl bitmesini isterseniz diye sorsalar aynen bu şekilde 0-2 den dönüp 3-2 veya 4-2 kazanmak isterdik diye cevaplardım. Eğer ki 4-0 gibi bir skor olsa tekrar o havaya sokamazdı ama her zaman şampiyonluk yolunda büyük dönüşler o ateşi yakar. Bugün ilk yarı çok gerildik fakat bu skorla beraber ikinci yarı oyuncuların hırs düzeyini ve arzularını tekrar tavan yaptırdık. Bence şampiyon olacaksak ki Tudor'a rağmen de olacağımızı düşünüyorum o şampiyonluk hikayesinin bu maçla beraber başlayacağını düşünüyorum

İlk yarı 0-3 bitse dahi ikinci yarı çevirecektik o hava vardı takımda.

İlk yarı 0-3 bitse dahi ikinci yarı çevirecektik o hava vardı takımda.

Bazı şokları atlatmak için bazı şoklar yaşamak gerekir özellikle başakşehir ve beşiktaş maçından sonra bu tarz bir geri dönüş bizi kendimize getirdi şimdiyse ayağımız daha güçlü yere basarız çünkü oyuncuların da öz güvenleri yerine geldi. Ndiaye, Fernando, Belhanda, Feghouli bunlar skor katkısı yaptılar ve moral kazandılar şimdi bu adamları aynı sistemle malatya maçında oynatmak gerekiyor anadolu uzunca bir seri yakalayıp farkı çift hanelere tekrar getiririz sonrasında ara transferde 3-4 güzel hamleyle ikinci yarı daha da güçlenip rakipleri parçalarız. Fener deplasmanını atlattıktan sonra diğer başak, trabzon ve beşiktaş maçlarını iç saha da taraftarın ateşiyle alırız. Umarım bu maç 2017-18 sezonun şampiyonluk belgeselin de yerini alacaktır :D

Ciddi misin bu yorumun ile?
Samimi soruyorum, çünkü takım çok kötü oynadı, hiç bir ışık vermedi ilk yarı itibari ile. Mağlubiyete direnen iki belki zorlasan üç oyuncu vardı.

Neyi kastettiğim ayan beyan ortadayken kusura bakma da hiç 'samimi' gelmiyor bu tarz soruların bana.Şöyle bir kaostan kazanan taraf olarak çıkmışız bari bugün yapma,yarın ne istiyorsan söyle.

DQo37emW0AAqzXh.jpg:large

Neyi kastettiğim ayan beyan ortadayken kusura bakma da hiç 'samimi' gelmiyor bu tarz soruların bana.Şöyle bir kaostan kazanan taraf olarak çıkmışız bari bugün yapma,yarın ne istiyorsan söyle.
Yahu Sarper yine alakasız bir cevap vermişsin. İlk yarı 3-0 bitse maçın döneceği havası vardı yazına altını yaptım ve gerçekten samimi bir şekilde sordum ciddi misin bu yorumun ile diye. Yahu ilk yarı takım hiç bir şey oynamadı, rakibin on kişi kalmasına bile doğru düzgün reaksiyon gösteremedi. Neye göre maçın döneceği havası vardı, altı üstü bunu merak ettim.

Son düzenleme:
Olayım şu Sergen, ilk yarı oynanan oyun sonrası bu maçın döneceği havası varmıydı?

Yav ilk yarı o reaksiyonu veremedin ki pek bir tehlike yaratmadan bitirdin.Golleri de bireysel hatalardan yedik buna binaen.İkinci yarının başlama düdüğü çaldığı andaki izlenimimi kastettim orada.Sen sürekli her şeye olumsuz bakıyorsun diye herkes öyle mi bakmak zorunda?

2. yarı akıllı hücum yaparsak dönebilir. Garry’nin de girmesi lazım. Fazla hücumcu göz çıkarmaz şu ortamda

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde devre arasındaki şartlarda Tudor’a ana avrat girme psikolojisinde olurdum ama rakip defansın duruşu ve disiplini berbattı. 2-3 akıllı pasla pozisyon veya gol bulacağımız bariz belliydi. Tek yaptıkları şey yere yatıp maçı uyalamaktı çünkü.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yav ilk yarı o reaksiyonu veremedin ki pek bir tehlike yaratmadan bitirdin.Golleri de bireysel hatalardan yedik buna binaen.İkinci yarının başlama düdüğü çaldığı andaki izlenimimi kastettim orada.Sen sürekli her şeye olumsuz bakıyorsun diye herkes öyle mi bakmak zorunda?

Sarper, ben sana daha ilk cevabımda ilk yarı ile ilgili yazdım, ikinci yarı ile ilgili tek satır yok. Senin ikinci yarı oynanan oyunu kast ettiğini anlamadım, çünkü ikinci yarı ile ilgili bir şey yok o mesajında. Bu yüzden ilk yarıya ithafen ciddi misin diye sordum ve altına doğru da ilk yarı ile ilgili değerlendirme yaptım zaten.

Eğer yazdıklarımı okursan bu şekilde cevap vermeni gerektiren bir şey olmadığını ve gerçekten samimi bir şekilde sorduğumu anlarsın.

Kimse hiç bir şeyi benim gibi yapmak zorunda değil, bunu zaten hiç bir zaman iddia etmedim. Sana göre olumsuz bakma, bana göre bu maç kazanılmış olsa bile takımın gidişatının iyi olmaması.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt