Mustafa Yumlu: "Lopes'in atılması bizim dengemizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim... Ya... Faul bile yok pozisyonda. Ümit Hoca nereden gördü bilmiyorum. Yazık günah emeğimize."

yuh be

Mustafa Yumlu: "Lopes'in atılması bizim dengemizi bozdu. Görüntüyü sonradan izledim... Ya... Faul bile yok pozisyonda. Ümit Hoca nereden gördü bilmiyorum. Yazık günah emeğimize."

yuh be

Gomis de yüzüne çok sert vurmuşmuş büyük ihtimalle Gomisin krampunu çarptı biz görmedik. Öyle bir atlayıp zıplama yok.

Şikeciler de ne ağlıyorlar forumlarında be. Ahmet Çakar denilen hakem sümüklü mendil bile olamayacak müsveddenin bile tweetini paylaşmışlar. Ahmet denilen zerzavat bunlara ŞİKECİLER diye de tweet atmıştı onu paylaşmayı unutmuşlar bak. KUDURUK EZİKLER :)

Maçta bir kaç nokta var.
Muslera çok formsuz. Her an her pozisyonda gol yedirebilecek bir potansiyelde güven vermiyor. Ama yedirsin ben eleştirmiyorum. Canı sağolsun.
Maç 3-2 iken Belhanda'nın kaptırdığı toplar var akıllara zarar. Ezbere attığı toplardan bahsetmeye gerek bile yok. Buna tek çare devre atası satmak.
Ndiaye aşırı hızlı ama başka bir özelliği yok. Ne pas ne şut, oyun zekası çok düşük. Oyunun hemen başında attığı saçma sapan 2,3 topa yetişmeye çalışırken Mariano sakatlandı o derece zararlı. Ama ikinci yarı iyiydi hakkını vermek lazım. Bir pozisyonda kendine güvenemedi gidemedi ileri. Kendine güvenmesi lazım.
Feghouliye çok güveniyorum ama şuan bal yapamayan arı gibi. Son hamlelerde biraz daha iyi olmalı. Ama kalitesi mükemmel. Valencia günlerine dönmesi lazım acil.

Akhisar iyi bir takım değil ama oyunu kitleyip kontra-ataktan çok can yakan bir takım. Biz ise maçı ilk devrede koparmak varken saçma sapan şekilde oyunu sıkıntıya sokup kanser edip öyle kazanıyoruz.

Tudor güven vermiyor. Fener maçına kadar 10da 10 yapsın ama gider kadıköye 3-6-1 çıkar defansı 5 ler garip işler yapar rezil eder öyle bir kondisyoner. Kazara filan şampiyon oluruz eyvallah ama bu adamın iyi oyuncu seçip transfer ettirmekten başka bir halt ettiği yok.

Takimin fener deplasmani haric zor deplasmani kalmamis
liderin bir puan gerisindeyiz
hersey bizim elimizde

Fatih hocanız gelemedi sevinemediniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnsan bunu yazarken biraz utanır lan...

Yaptığım yorumla Fatih hocanın nee alkası var.

Şu Galatasarayın bu durumda olmasının, hem ekonomik hem sportif uzun süreli başarıyı yakalayamamasının en büyük nedeni sizin gibi çapsız taraftarın çok olmasıdır.

Ben Galatasarayın menfeati için Bırak fatih terimi babamı tanımam. Sizi gidi isim fanatikleri...
Benim yorumlarına cevap yazacaksan beni iyi takip et. Yorumlarımı iyi oku.
Ama belliki sende beni anlayacak çap yok.

Rıdvan Dilmen: "Gomis'e en fazla 1 maç vereceksin. Zaten haksız bir şekilde atmışsın adamı, en fazla 1 maç ceza vermelisin. Bizim doğruları söylememiz lazım.

İnsan bunu yazarken biraz utanır lan...

Yaptığım yorumla Fatih hocanın nee alkası var.

Şu Galatasarayın bu durumda olmasının, hem ekonomik hem sportif uzun süreli başarıyı yakalayamamasının en büyük nedeni sizin gibi çapsız taraftarın çok olmasıdır.

Ben Galatasarayın menfeati için Bırak fatih terimi babamı tanımam. Sizi gidi isim fanatikleri...
Benim yorumlarına cevap yazacaksan beni iyi takip et. Yorumlarımı iyi oku.
Ama belliki sende beni anlayacak çap yok.

yuh be

Ve bunu diyen itoglu it herif Gomis'in kirmizi yedigi pozisyonda sanki 7 ayri yerinden kursun yemis gibi yerde kivraniyordu.

Bunun gibi sahtekar ve serefsizlerin ahlak bekcisi kesilmesine bitiyorum vallah.

Geri
Üst Alt