Yaşar Kemal Uğurlu
Süleyman Abay
Ali Palabıyık
Serkan Çınar

TFF’nin kadroları o.ç hakemleri kesin bilgi yayalım.

Bu hakemler haftalardır böyle. Taraftar hoca yeme maçoluğuna o kadar kaptırmışlardı ki görmüyorlardı. Bugün de kendi şovlarının peşindeler. Öyle bir yönetim gelmeli ki önce ultraslanı bitirmeli.

Tribünler yine çok kötü yav.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda hariç güzel kadro yazdığımda dislike atan arkadaşlar beğeniyorsunuzdur herhalde bugün apaçi kralınızı.

sent via GSC

Şu takımın haline bak, içine sıçtı bıraktı takımın.

Moderatör tarafında düzenlendi:
takımın tek sorunu topu defanstan duzgun cıkaramamak ve presten cıkamamak. 2 3 duzgun pasla bu presi cezalandırıp cıkabılırız FTye ulasabılecegım bı mail adresı varmıdır bunu ıleteyım

Ulan 3'lü oynatıp şu Linnes'e de bi ton küfür yedirdi ya Allahın malı helal olsun. Herif ciddi diyorum bu sene en formda oyunculardan biri, deli gibi oynuyor yine.

Birde Allah rızası için biri çıkıp

Maicon oyun kurmasın desin lan

Yeter be her hafta aynı saçmalığı seyretmekten sıkıldım

Yasin ne zaman kullanabileceği topa devam etmek yerine kendini yere atmayı bırakacak acaba çapsız

Belhanda denen gereksiz adam giibi top oynasa kabus gibi cokerz rakiplere. 10 kişiyiz resmen

Feghouli ve Belhandadan beklentileriniz dusuk olsun demistim daha gelmeden once. Burada linc edildim bu nedenle. Yilin bidonu odulu verilse Turkiyede ilk aday Belhanda ikinci Feghouli

Beyler sakin. Sok penalti yuzunden boyle oldu gol sonrasi hafif iyi oynamaya basladik garrynin sakatligi 5 dk surdu 2 3 dk da ndiaye yedi sogudu oyun.
2. Yari direnemeyecekler yeneriz sakin olalim

Geri
Üst Alt