Tudor'un enkazı bu işte

İçine edilmiş mental olarak takımın, önünde ki topa koşmuyo oyuncular

Şerefsiz hakem ırzına geçti futbolun.

Göztepe iyi oynuyor.
Bizde belhanda tam dayaklık. Resmen zarar. Maicon serdar güven vermiyorlar. Maicon oyun kuracam diye adamı deli eder. Bize lider bir stoper Halen lazım.
Maicon da lider değil.

ulan ne bekledik bunları transfer döneminde adamlar çöl kertenkelesi çıktı !! (feguli belhanda)

Belhanda çıkmalı ama kim girmeli hiç bir fikrim yok en iyisi eren girsin 4 4 2 ye dönelim

Böyle hakemin .... Bu nasıl maç yönetmek lan şerefsiz tetikçi. Abv

lan oğlum kim bu belhandayı getirdiyse takıma o paralar bi tarafına..... bi oyun kurucunun takıma hiç mi faydası olmaz

Bu hakem ile ilgili dusuncelerimi yazmistim , kritik kararlarina bir sey diyemem ama oyunun hizini ve basit faulleri nasil yorumladigini goruyorsunuz iste , ustelik ic sahadayiz

bir de kayseri bjk macini dusunun hatirlayin

ali palabiyik ve yasar kemal ugurlu bu ligin iki tetikcisidir , balonlari illa ki patlayacak ama umarim o surecte cok denk gelmeyiz bu iki serefsiz it oglu itlere

boyle konusuyorum cunku kasten boyle yonettiklerini biliyorum

takim da yalniz biraz musade ediyor topun goztepede olmasina , iyi degiliz , allahtan gol geldi de 1-1 girdik iceri

Takımda baya üzüldüğüm şey ortadan çok nadir atağa çıkabilmesi. Fernando, ndiaye dikine dikine girse ne muazzam olur

Geri
Üst Alt