Bu Göztepe niye bu kadar kollanıyor yav.

Sırf bugün değil daha önce de dikkatimi çekti.

sent via GSC

Feg geldiğinden beri hiç bişey oynamıyor... Toparlanır mı bilmiyorum. Baya sıkıntılı bir eleman.

Kendi oyunumuzu oynamaya tempoyu arttırmaya başladık pozisyonlara da giriyorduk ki hakem devreye girdi habire Fernando nun üzerine oynamaya başladı istediğini de aldı geriden top çıkaramamaya başladık Tamer Tuna söylese bu kadar olur ben böyle eyyam görmedim

Feghouli pozisyon yaratmayacaksa ne diye sahada duruyor? Maclarda kanat oyuncularin gorevi tehlike yaratmak. Bir bok oynadigi yok.

Belhanda ve Ndiaye de gezip duruyor. Ofansif katki 0.

Hakem bilinçli olarak tek taraflı maç yönetiyor istikrarlı bir biçimde yere atlayan çalıyor ama bizde olunca devam, puşt bildiğin görevi alıp çıkmış, tabi Terim evet kapmanyasına katılmadı destek olmadı adamı bilinçli bir şekilde sinirli olduğunu bilerek operasyonla ekarte ettiler şimdide hakemlerle bize çektirmeye çalışacaklar. Yandaş düzenin .... !

İyi oynuyoruz bence
tipini s hakemi olmasa şimdi rahattık

Belhanda gerçekten berbat oynuyor. Bu kadar umursamaz olup bu takımda oynayamaz! Ayrıca her pozisyonda adamı öldürecek gibi giriyor bizimkiler kırmızı yemezsek iyidir :38573:

Belhandanin yerine sinan görmeli. Gomis-sinan denensin artik.

O nasıl penaltıydı ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takım oynamıyor değil hakem oynatmıyor. Rodriguez sakatlanana kadar gayet iyi oynuyorduk. Ondan sonra oyun soğudu zaten.

Bizim defans neden bu kadar geride bekliyor hep yaw, accayip kicik oluyorum. Orta sahay kadar cikin oyunu karsi takim yari sahasinda oynayalim iste. Bunlar geride beklediklerinden de oyun alanimiz 50 metre oluyor. 60. da pilimiz biter bu gidisle...

Hoca acilen bi cozum bulmali bu duruma yoksa isimiz zor!

Tamamen maicon ve Serdar'ın yetersizliğinden .ikiside çok ağır.hadi ağır olursun ama dengeli olursun futbol zekan olur ama maalesef bunlarda oda yok.bu bölge çok ciddi sıkıntı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hakem direncini arttırdı rakibin ve malesef uydurma penaltı saçma sapan fuller ile malesef hızımızı kesti kazanacağız ama hakem maça resmen talimatla çıkmış.

bu it hakem tetikçilik yapmaya gelmiş maça. bunun tipi bi yerden hatırlıyorum yine vukuatlı bi maçı vardı sanki bizde

Hakem itliklere devam etse bile maçı kazanırız sıkıntı yok. Bu sene seve seve alıcaz maçları.

Geri
Üst Alt