17/18 H:18 | Bursaspor 0-3 Başakşehir | MS | 21 Ocak

Bursa Kümeye
Bursa Kümeye
Bursa Kümeyeeee

Haftaya ptt kadrosuna sahip Karabük'le oynuyorlar 4-5 atarlar onlara da.

Ucuz takımların ucuz oyuncularının ucuz maçlarını izlemiyorum. Hele bitmiş rakibe karşı yaptıkları maçtaki haberim bile olmaz. Arda Turan bir takımı şampiyon yapacak biri değil Serkan. Trollükse yaptığın söyle zaa xd diyeyim. Ciddiysen Mayıs’ta gel hocam

İşte üstad'dan şahane bir yorum

Champ aday top 3;

Burak - TS
Umut - KS
Arda - BAŞ

Galatasaray’a duyduğun heyecanın azalıp Başakşehir’e sempati beslemeye başlaman bizi üzer.

Arda gelse de gelmese de en büyük aday olmaları anormal değil şu ülkede

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Başakşehir'in düşmesi daha çok mutlu eder beni ama takdir etmek ayıp değil.

Sürekli başkalarının başarılarına ok atarak, kendimizi temize çıkararak bir arpa yolu alamayız.

Mesela sene sonu biz şampiyon olursak ne olacak? Kendi başarımız da şaibeli olmaz mı bu durumda?

Albayrak gibi bir adamda yönetimde artık. Herhalde bu ülke dediğin şey için ideal adamlardan biridir Albayrak.

Başakşehir'in düşmesi daha çok mutlu eder beni ama takdir etmek ayıp değil.

Sürekli başkalarının başarılarına ok atarak, kendimizi temize çıkararak bir arpa yolu alamayız.

Mesela sene sonu biz şampiyon olursak ne olacak? Kendi başarımız da şaibeli olmaz mı bu durumda?

Albayrak gibi bir adamda yönetimde artık. Herhalde bu ülke dediğin şey için ideal adamlardan biridir Albayrak.
Yahu başkalarının başarısına bok atmak da nerden çıktı. Umursamamak bok atmak mı oluyor?

Sırf şu maçta bile adamlara dokunulduğu an hakem foul çalıyor. Skor 1-0 iken sırf bu yüzden hakem penaltı vereceği yerde dokunuşa foul verdi.

Son düzenleme:
Bu futbolla sampiyonlugun en büyük adayi basak bana göre

Ilk yari saglam oynadilar

Arda bekledigimden cabuk form tutacak 4-5 mac sonra katki vermeye baslar diye dusunuyordum acikcasi ://

Bursa da ama çok kötü takım.
Okadar kötü kadrosu yok ama ne yaptıklarını bilmiyorlar. Özelikle battala çıktıktan sonra tam öldüler beyinsel olarak.

İbb de iyi takım kurgusuna sahip yani. Sonuç çok normal

Hala oyuncular üzerinden giden var adamların yedekleri dahi bizde ve fener de banko oynar sistem oturmuş kardeşim en büyük rakibimiz bunlar baskı yok stres yok arda gelmese de bu böyleydi.. arda tabiki güç katar o ayrı birşey ..

bursa kadar boş takım görmedim.hepsi gerizekalı gibi oyuncuların.hücum yapmaya calısıyolar,yapamıyolar.takım savunması sıfır.basaksehir antrenman macı yaptı resmen.ardanın golde önü bomboştu

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt