Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 7.001
- 3.657
- 428
En geç 3 haftaya lideriz
Kayseri'den kazasız dönersek onlar düşünsün
Bu kadroyla 5 hafta sonra 4.sıraya ineriz en iyi ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En geç 3 haftaya lideriz
Başak Şampiyonluğu H.O. diyebiliriz diyorsun yani?Elia sene başından beri çüküyle oynuyor. Bir var bir yok. Kerim de büyük maçların son dakikası dışında yık. Arda form tutarsa büyük koz Başak için.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ucuz takımların ucuz oyuncularının ucuz maçlarını izlemiyorum. Hele bitmiş rakibe karşı yaptıkları maçtaki haberim bile olmaz. Arda Turan bir takımı şampiyon yapacak biri değil Serkan. Trollükse yaptığın söyle zaa xd diyeyim. Ciddiysen Mayıs’ta gel hocam
Bu kadroyla 5 hafta sonra 4.sıraya ineriz en iyi ihtimalle
Galatasaray’a duyduğun heyecanın azalıp Başakşehir’e sempati beslemeye başlaman bizi üzer.
Arda gelse de gelmese de en büyük aday olmaları anormal değil şu ülkede
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben Kayseri maçı konusunda rahatım, Tudor başımızda olsa idi belki de maçı dahi izlemezdim.En geç 3 haftaya lideriz
Yahu başkalarının başarısına bok atmak da nerden çıktı. Umursamamak bok atmak mı oluyor?Başakşehir'in düşmesi daha çok mutlu eder beni ama takdir etmek ayıp değil.
Sürekli başkalarının başarılarına ok atarak, kendimizi temize çıkararak bir arpa yolu alamayız.
Mesela sene sonu biz şampiyon olursak ne olacak? Kendi başarımız da şaibeli olmaz mı bu durumda?
Albayrak gibi bir adamda yönetimde artık. Herhalde bu ülke dediğin şey için ideal adamlardan biridir Albayrak.
Arda kaç gol atarHaftaya ptt kadrosuna sahip Karabük'le oynuyorlar 4-5 atarlar onlara da.
1 gol 1 asistArda kaç gol atar