Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla tersi çıkmıyo artık : )))
...nasıl olsa gol atıp maçı kazandıramayacaksın,bari 1-2 top indir rakip cezsahasında
sampiyonluk sayisinda farki mutlaka acmamiz lazim
juve gibi bayern gibi acmamiz gerek arayi
sampiyonluk sayisinda gelecek 10 yilda farki 4-5 e cikarmamiz sart
Öyle demetudor nasıl bir kondisyon yüklediyse ligin 6.haftasından sonra takım direk olarak düşüşe geçmeğe başladı. Hoca da bundan bahsetti maç sonu. Kondisyon olsa full time da 5lik yapardık kayseriyi.
Güzel ve bol bol ders çıkarılması gereken bir maç oldu.
Takım solbek solbek diye ağlıyor,
Öne geçtiğimiz zaman rehavete kapılmamak gerekiyor,
Önde basmayi bir an bile birakmamaliyiz,
Ayrıca bu kargalar ve kuşlar her yerde cuneyte saldırıyor.
Hakem bizim lehimize ne yaptı?
Tam aksine sahada bir tane badji siye kasaba kart göstermeden oyunu bitirdi.
Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.
Umarım bende sana sezon sonu şampiyonluğu hediye ederim.Renkşort bu galibiyeti sana armağan ediyorum. Maçtan önce olumlu konuşmanla galibiyeti bize kazandırdığını söylemiştim![]()
Öyle demeTudor fizik olarak taş gibi bir takım bıraktı,tabi yersen
![]()
Muslerayı Türk yaptık sonundaBu fotodaki bütün fulbolcular Türk.Terim'in olduğu yerde herhangi bir güçleri olmaz ama Tudor'u sabote ettikleri konusunda şüphem yok.
Tabi,takımın hocası bilmiyor sen biliyorsuntakım fizik olarak gayet iyi . tudor'u açık açık sabote ettiler kasden oynamadılar . terim'in elinde sihirli değnek yoktu
Tabi,takımın hocası bilmiyor sen biliyorsun@Ozan Puki ne diyosun bu konuda
vay hainler. şimdi pusuya yatıp ilk puan kaybımızı bekliyor olabilirler.İsim vermiyorum dikkat etmedim tek tek okudum sayfaları kendilerini çok belli ediyorlar.
Net şekilde Ft nin TD etkisini ortaya koyduğu maç oldu. Helal olsun.
Tudor Hoca güzel bir 3-1-4-1-1 patlatır dırTudor olsa en az 2-0 yenilirdik
futboldan anlamiyorsaniz yorum yapmayin