17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

İlk yarının maçlarını son kez inceledim ve kendi kendime izlerken oyuncular hakkında bir analiz yaptım. Bu maça çıkması gereken kadronun bu olduğunu düşünüyorum:

------------------------Muslera---------------------------

Mariano-----Denayer (Ahmet)-----Serdar--------Hakan----

Rodrigues--------Ndiaye--------Selçuk (Tolga)----------Yasin---

--------------Feghouli--------------Gomis---------------------
Denayeri oraya koyarak (özellikle stopere) bu kadro benim için baştan kaybetti. Hâlâ denayeri düşünenler var ya, inanılır gibi değil.

Yinede düşüncene saygı duyuyorum tabikide.

İlk yarının maçlarını son kez inceledim ve kendi kendime izlerken oyuncular hakkında bir analiz yaptım. Bu maça çıkması gereken kadronun bu olduğunu düşünüyorum:

------------------------Muslera---------------------------

Mariano-----Denayer (Ahmet)-----Serdar--------Hakan----

Rodrigues--------Ndiaye--------Selçuk (Tolga)----------Yasin---

--------------Feghouli--------------Gomis---------------------

kesinlikle hayir.

Denayeri oraya koyarak (özellikle stopere) bu kadro benim için baştan kaybetti. Hâlâ denayeri düşünenler var ya, inanılır gibi değil.

Yinede düşüncene saygı duyuyorum tabikide.

Kadroda olduğu için düşünülmesi gerekiyor mecburen. Denayer/Ahmet, Selçuk/Tolga tercihlerinde emin olamadım ayrıca. Net olmayan tercihler onlar.
Hakan Balta'yı izlediğim kadarıyla başarılı buldum, sol bekte bir senedir oynamamasına rağmen tecrübe kokan güveni var.
Garry'nin sağ kanatta ekstra performans verdiğini gördüm izlediğim maçlarda ve Feghouli de keza forvete yakın bölgelerde daha etkili olmuş.
Son tercih olarak Belhanda-Yasin arasında kaldım. Hırsı, skora katkıda bulunması ve Fatih Terim'in önde basan, maçı bir an olsun bırakmayacak oyun felsefesine daha çok uyan oyuncu olması nedeniyle Yasin'i tercih ettim. Fatih hocanın da ilerleyen haftalarda buna dönebileceğini düşünüyorum ayrıca. Oyuncu karakterleri itibariyle hocanın sistemine uyumlu kadro.

kesinlikle hayir.

Niçün 'hayır', merak ettim. Gayet tutarlı düşüncelerle yazılmış kadroyu gerekçelendirmeden yorumlaman hakkaniyetli olmamış. ''Kesinlikle hayır, çünkü fantastik.'' ''Kesinlikle hayır, çünkü takım savunması zayıf kalır.'' ''Kesinlikle hayır, çünkü şu oyuncu kadroda olmalıydı ya da olmamalıydı''

Neden 'kesinlikle hayır'? :)

Niçün 'hayır', merak ettim. Gayet tutarlı düşüncelerle yazılmış kadroyu gerekçelendirmeden yorumlaman hakkaniyetli olmamış. ''Kesinlikle hayır, çünkü fantastik.'' ''Kesinlikle hayır, çünkü takım savunması zayıf kalır.'' ''Kesinlikle hayır, çünkü şu oyuncu kadroda olmalıydı ya da olmamalıydı''

Kesinlikle hayır çünkü Hakan Balta var. Bence başlı başına yeterli bir sebep, onun dışında 3 tane kanat oyuncusu var. Feghouli 10 numara oynayacak adam değil bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

orta saha ve sol bek tercihleriniz sebebiyle

DUDC5RwW4AAhosR.jpg

Selcuk'a bel baglamak nedir ya.

Yok buca macinda iyi oynamis, dalga mi geciyorsunuz insanlarla artik.

Selcuk ölmus, bitmis

Saplayacağız diye düşünüyorum çekindiğim maç değil

En son oynamamızı hiç sevmiyorum.

Biz niye pazartesi oynuyoruz hafta içi maçlardan nefret ediyorum...

Muhtemelen takılacaz..çünkü geriye düştüğümüzde direnç gösterecek oyuncu yok..

Kanat yok..solbek yok..

Yenmemiz süpriz olur

Kanat yok..solbek yok..

Yenmemiz süpriz olur

He öyle krdş öyle. Bizim takım ptt seviyesinde falan hatta. Başında kim var farkında mısın sen ? Ayrıca as kadro ligin en iyi kadrosudur sol bek hariç.

Kanat yok..solbek yok..

Yenmemiz süpriz olur

Garry 16 maç 2 gol 3 asist

Feguli 13 maç 4 gol 4 asist

Yasin 14 maç 5 gol 3 asist

Sinan 10 maç 4 gol 4 asist

Evet kanat oyuncumuz yok katılıyorum.

Geri
Üst Alt