17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Kayseri'nin kazanacağı maç

yaz%C4%B1sal-hadiseler-05-600x387.jpg

1 puan iyi falan degildir bos yere birbirimizi kandirmayalim

Sampiyon olmak istiyorsak 3 puan sart,bu maci alirsak fikstur avantajini kullanabiliriz

Normalde istemem tabi ama bu mac hocanin fantazi yapmasi isimize yarar gibi bu kadar eksik varken.

Aklinda degisik degisik neler varsa deneyebilir. 3lü haric herseye acigim ben.

Ulan rakiplerinde hepsi kazandı. 3 puandan başka bir çıkış yolu göremiyorum bu maç için. Gerekirse sıfır pozisyon olsun 1-0 alalım maçı. razıyım

1 puan iyi falan degildir bos yere birbirimizi kandirmayalim

Sampiyon olmak istiyorsak 3 puan sart,bu maci alirsak fikstur avantajini kullanabiliriz

Zor deplasman knk. 2 tane kilit isim yok. Biri takımın beyni gibi. Digeri golcu. Yerlerine koyacak adamda yok. O yuzden 1 puan iyi.

Koyar geçeriz havasındayım neden bilinmez sanırım oyuncularda maçı zor olarak göreceği için kazanacaklarına inanıyorum. Sonuçta ne kadar eksik olursak olalım onlardan kaliteli takımız her bölgede.

Puan kaybı olursa kime kızacaz yauv. Mükemmel bir his. Galatasaray emin ellerde kazanmışız kaybetmişiz sorun değil bu birliktelikle başarı zaten gelir.

Ben eger selcuk oynarsa selcuga söverim, oynamazsa Dursunu küfür ederim ki sol bek almadi, yedek forvet almadi

sinan gümüş oynarsa,devamlı hareket halinde olup zorluk cıkarabilir.garry ve feghouliye de pozisyon yaratabilir.

Kadromu yapim söyle:

Muslera
Mariano Serdar Koray Linnes
Tolga Ndiaye
Fegh Belhanda Gary
Sinan

Koray > Denayer+ Ahmet
Linnes > Lato
Tolga > Donk+ Selcuk
Sinan > Gary

Heee Koray yerine Donk da olabilir bak

Tolga Ndiaye pas istasyonu olarak hata verebilir bence, Selçuk kupa maçında çok iyi paslar çıkartmıştı.

4-3-3 nasıl olur peki?

Muslera
Mariano-Serdar-Koray-Linnes(hoca herkes yerinde oynar söyleminden lato olabilir)
Ndiaye-Selçuk-Tolga
Feg-Eren veya Yasin-Garry

Yasin bence Erenden daha faydalı olabilir forvet konusunda.

Edit: Belhandayı unutmuşum, Tolga'nın yerinde Belhanda olur.

Son düzenleme:
Puan kaybı olursa kime kızacaz yauv. Mükemmel bir his. Galatasaray emin ellerde kazanmışız kaybetmişiz sorun değil bu birliktelikle başarı zaten gelir.

şahane bi yorum.herkes hazırlıklı oldugu için puan kaybına,sorun yok şu an.cüneyt cakır da malum....ama hiç belli olmaz,Tanrı belki bunca eksiğe ve aksiliğe aldırmadan kazanmamızı istiyodur.

Geri
Üst Alt