17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

tumblr_p2z14q62oT1sogahco1_400.gif
Mutluluk karesi.

Ulan sumudica Gsli futbolcular sürekli yerde yattı diyorsun da adamlarının hepsi katil gibi oynadı onlarda söylesene

Oh be kuş gibiyim şuanda.Çok kritik bir deplasmandan 3 puan çıkardık.Kayseri gerçekten çok iyi takım.2.yarıdaki düşüşü normal görüyorum.Hocam gerekli değişikliklerle hemen oyunu dengeledi.Kritik 1 2 pozizyon verdik ama 2 0 iken 100 de 100 kaçırdıklarımız var.Sinanda en son tüy dikti mal.Neticide şampiyonluğa emin adımlarla yürüyoruz.Daha maicon,Fernando ve Gomis gelecek.Üstünede sol bek alacaklar heralde.Şu maçı neredeyse 8 kişi ile falan yendik.Lato filan bitmiş.

Lato son yıllarda gördüğüm en rezil bek en rezili. Denayer son 20dk resmen 70dklık rezil oyununu temize çekti. Donk desen başta bi yalpaladı ama şaşırtıcı şeyler sergiledi. Sinana çok yüklenmemek lazım bitiriciliği malesef şahane bir adam değil zaten.

Beni aşırı rahatsız eden şey bu kadar yaslanmaları oldu ki nitekim hocamda buna baya sinirlenmiş o serzenişten belli. Bu algıyı yıkmaları lazım bireysel olarak her bir oyuncunun keza bu kadar geri gömüldüğümüz zaman çıkarabildiğimiz maçlar nadir. Oturduğumuz yerden sinir krizleri geçiriyoruz bizlere de yazık

Son olarak beğenmeyen arkadaşlar bi dönüp kendileriyle yüzleşsinler Fernando bu takımın göz bebeğidir. Aksini iddia eden futbol fakiridir!

Evet çok geri yaslandık.Ama şu var tudorun aşıladığı oyun tarzından da kurtulmak bu kadar kolay değil.Biraz zaman vermek lazım.

İkinci yarı minimum 40 puan diyordum ve beraberlik haklarından birisini bu maça vermiştim.Ekstradan 2 puan geldi :D çok büyük ihtimalle 40 üzeri puan alacağız gibi duruyor ikinci yarıda.Sivas'ta da 3 puan gelirse 42+ puan bile olabilir

Böyle yürümez iste her hafta. Ilk yarida sahada rakip yoktu. Ikinci yarida Sumudicanin Kararlariyla dogal olarak kapandik Ama Sans da yanimizdaydi dogru söylemek gerekirse. Sinanin bitiriciligi konusunda yorum yapmama kararimi kullanmak istiyorum. Lato bugüne kadar gördügüm en berbat bek. Donku begendim kisa sürede. Eren istekliydi ama yeterli degil. Denayer devamlilik konusunda gelismesi lazim ara Sira saçma sapan hareketler yapiyor. Ndiaye Belhandayi 10da kesebilir Donk/Tolgayi daha fazla on liberoda görebiliriz. Muslera nin moreli performansina katki vermis. Mariano herzamanki gibi Güzel oynadi. Yasin istekli Ama yeterli degildi. Serdari begendim. Feghouli halen yüzde yüzde oynamiyor Ama fena degil.

Son olarak Garry için ayri bir cümle kurmak istedim. Su an takimimizin en çok çalisan en çok çabalayan ve performansini gol ve asistler ile taçlandirabilen çok özel bir isim. Keske bazi elemanlar Garry gibi olabilse bugün maçin fisi erken çekilebilirdi.

Evde oynayacagimiz maçlardan zaten her Terim döneminde çok emin oluyorum ama Bu Tür deplasmanda daha istekli daha diri olmaliyiz.

Son olarak Kayseri deplasmanindan 3 puan almak çok ama çok önemliydi

Çok çok çok önemli bir 3 puan aldık.
Son 3-4 deplasman maçında bu kadar pozisyona girmedik.
Küçük ve büyük takım teknik direktör farkı diyelim buna.
Tudor ve Dursun'dan kurtulduk, Belhanda'yı da araplara filan kakalasak tam olacak.
Ama en az 2 tane transfer şart, solbek zaten çoktan alınmalıydı. Lato sadece 3. lig takımına karşı sırıtmaz.

İlk yarı Kayseri'yi yenince önce küme düşürdüler sonra ilk hafta yakaladı Kayseri'yi şimdi form tuttu dediler.

Şimdi deplasmanda yendik, ilk yarının formda ekibi Kayseri ikinci yarıya iyi başlamadı diyorlar

KUDURUN ULAN :asd22:

Lato ve Badou'yu beğenmedim Denayer de ikinci yarı toparladı yalnız Belhanda için şüphelerim gittikçe artmaya başladı Fernando takıma dönünce Fernando Selçuk Badou şeklinde bir orta saha hattı olabilir. Sol bek transferi olmazsa olmaz mutlaka kaliteli bir isim lazım

E5603 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben en cok Eren’e sevindim, buna gercekten ihtiyaci vardi
Ve iyi bir yedek golcu alamiyorsak bizim de ihtiyacimiz var, en azindan moralli kendine guvenen bir adama

Bir de garry
Iddia ediyorum ilk maclardaki iyi performansimizda da cok etkisi vardi

yalniz cok gomulduk, bu kadar olmamasi lazim, ciddi baski yedik
Evet benim de en cekindigim maclardan biriydi ama yine de baski yedigimiz anlarda sorumluluk alacak birileri lazim, bu beki Belhanda olabilirdi

Ama hocanin tercihini de elestiremem, ortasahalari gomdu oyuna, onlarin biraz da top tutup pas yapmadi lazimdi (donk, tolga), tolga yapti, donka verilen gorev daha cok defans arasina girip kesicilik yapmak gibiydi

Cok zor maci kayipsiz gecmek cok iyi oldu, ayni ciddiyetle devam edip derbilere kadar yapabildigimiz kadar fark yapmaliyiz

Solbek sartoglu sart, her mac boyle olmaz
Bir de mumkunse maicon ceza sakatlik falan olmasin, her mac boyle gomulemeyiz, denayer acik alanda cok top iskaliyor
Denayerin 2. yari iyi gorunmesi dar alanda oynamasindan

Hoca hiç Belhanda' dan bahsetmiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk yarı iyi oynadık ama ikinci yarı çok kötü başladık.

fatih terimin müdahaleleri işe yaradı. tudor olsa mal mal izler 4-2 geriye düştükten sonra oyuncu değiştirirdi.

tebrikler Galatasaray.

Ben ki hiç beğenmiyorum ama bir ara oyuna alsa da bi top tutup oyunu soğutsak diye düşündüm ama hocam fena kesik atmış.

adam o kadar rahat geçirdiki ilk yarıyı 0 baskı altında leş gibi performans sergiledi.Ben umutluydum kendisinden lakin bu maç oynamadı ilk 45'te belhandayı aramadık takım olarak.

Yanlız gerçekten 2 iyi transferle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

Geri
Üst Alt