17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Tudor gitti,Terim geldi.Ne degisti oeki?Cok kötü ikinci yari yine,hatta korkudan Takimi kapatan ve geriye ceken bir Terim(Aynisini Tudorda yapiyordu)Tek degisen Tudoru satan hatali goller yiyen bir MUSLERA,Terim icin herseyini ortaya koyan bir MUSLERA
Lan laaan laaaaan.

Gscimbom Mobile

Fernando,Maicon,Gomis'in yokluğunda ve rakiplerin kazandığı haftada bu zorlu deplasmanda altın değerinde 3 puan aldık.

Tudor gitti,Terim geldi.Ne degisti oeki?Cok kötü ikinci yari yine,hatta korkudan Takimi kapatan ve geriye ceken bir Terim(Aynisini Tudorda yapiyordu)Tek degisen Tudoru satan hatali goller yiyen bir MUSLERA,Terim icin herseyini ortaya koyan bir MUSLERA

Dedi ve tinerini çekmeye devam etti

Erol Bedir: 45 yıldır sahamızda Galatasaray’ı yenemiyoruz. Artık bu makus talihimize bir son vermek zorundayız. 45 senenin rövanşını alıp inşallah bir 45 sene de biz Galatasaray’ı bekleteceğiz.

tm

DUFw5ZnWkAAcQK9

Şu latonun yerine 11 linnes yada Tolga ile başlasa daha iyi 1 kişi eksik oyun oynuyoruz ne yer almasını biliyor ne top kazanmasını terim bunu gönderir ..

Arkadaşı yemleyelim lütfen... Jungle mı istersin, vitaking mi?

lato ve yasin tam anlamıyla rezil oynadılar ve bunlara müdahale etmedi yasin sakatlanmasa daha tutacaktı herhalde oyunda.

Hoca değişiklikleri zamanında ve doğru yaptı. Girenlerden tolga ve donk iyi oynadı. Sinan eline geçen fırsatı harcadı bana göre, birdaha zor şans bulur artık. Denayer 2-1 den sonra kritik müdahaleler yaptı. Maçın adamları muslera, eren ve gary.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonluk habercisi deplasmanlar olur bu da onun gibiydi. Yalnız şu kadro yeterli romantizmini bırakıp transferleri bitirelim. Konuşulan yerlerin dışında orta sahada şart Selçuk, Donk falan 15 dakikalık topçu.

Terim'in ağırlığı kartların renklerini belirliyor.

Bu tarz da birşey diyor Rıdvan :D
Terim var diye, kırmızı yok Muş... (FEG geçen maç)

Yahu mactan once kimsenin umudu yoktu ikinci yari 20 dk stres yasadik diye aglayanlar var cok garip. Sivas deplasmanini da atlattik mi fener macina kadar engel yok

Bu kim? Tudor olsaydı ilk değişikliği 83. dakikada 3-2 yenikken stoper alarak yapardi a cahil.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dakikasını hatırlamıyorum ama geri yaslanan takıma çıldırmış ve çıkın diye bağıran bir hoca vardı kenarda. Yani hocanın bilinçli olarak takımı geri çektiğini düşünmüyorum. Tudor olsa değişiklik dahi yapmadan 80e kadar ruh gibi izleyip maçın bitmesini bekleyecekti ve emin ol sonucun şu ankiyle alakası olmayacaktı.

İlk yarı sanal bir maçtı baskı yoktu
Selçuk maestro gibi yönetti takımı
Kayseri uyutup bizi bozup maçı almaya kurgulanmış
Presle başladık şok oldular
Benim için gerçek maç ikinci yarı ve takımı çok beğendim
Baskı yedik ve dağılmadık Muslera denayer donk kale gibi durdu
Selçuk baskıyı kaldıramadı

Yalnız kayseri taçtan topu verseydi yemicekti golü. Bide futbolun adaleti yok derler'' 20sn geçmedi lan , yukardan anında müdahale :asd22:

Geri
Üst Alt