17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Ilk yari garry de cok net kacirdi sinanla da 3 pozisyon ust uste kacirdik atsak rahatlayacaz. Kanser olduk yeminle ama herseyden onemlisi bu macta galibiyetti en onemli 3 oyuncumuz yoktu unutmayalim

İmparator söke söke aldı maçı, taktiksiz diye sallayanlara gelsin. Müthiş hamleler yaptı

Sinan'ı kim istiyorsa hemen göndersinler. Şöyle bir maçta o golleri atıp tekrar takıma dahil olacaksın. Dua etsin puan kaybı olmadı, yoksa çok daha kötü olacaktı.

Zor bir deplasmandan 3 puan almak güzeldi.

Maçın süprizi kesinlikle Eren oldu

Yalnız FT'nin varlığı bir başka. Son dakikalarda kayseri bastırdığı zaman ilk defa rahattım çünkü kazanacağımızı biliyordum. Tudor olsaydı 80. dk da maç 3-0 bile olsa gerilirdim.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar eksikle ikinci yarıda ki kötü oyuna rağmen şu üç puan nimet gibi

Macin en guzel anı 3. golden sonra kulubedeki sevinç ozlemisiz

45 senelik hasreti gidereceklermiş, baktım adamlar zaten 52 yıl önce kurıulmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tudor gitti,Terim geldi.Ne degisti oeki?Cok kötü ikinci yari yine,hatta korkudan Takimi kapatan ve geriye ceken bir Terim(Aynisini Tudorda yapiyordu)Tek degisen Tudoru satan hatali goller yiyen bir MUSLERA,Terim icin herseyini ortaya koyan bir MUSLERA

Su anda en zor deplasmanlarin birinden 3 puanla döndük.

Bu kritik sezonda müthis bir galibiyet oldu. Öldük öldük dirildik.

Simdi ilk yarida oldugu gibi seri yakalayip (7-8 galibiyet), arayi acmaya calismaliyiz.

Cünkü ikinci yarida telafiler daha zordur. Bi kopup gidersek, Terim farki ile isi cözeriz
Derbiler kendi sahamızda

Küçükleri dışarıda yenersek fişi çekeriz

Başakşehir de çok sağlam ilerliyor maalesef haybeye puan kaybetme lüksümüz yok ama FATİH'İN ASLANLARI FİŞİ ÇEKECEKTİR

Kanatlar çalışıyor

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hocanın taktik teknik bilgisi vs sürekli bi ezikleme modu yapanlar kusura bakmasın futbol böyle garip bir şey hepimiz biliyoruz ki şu kadroyla başımızda tudor olsa delik deşik olmuştuk Terim effect dedikleri şey billahi doğru ve baya iyi çalışıyor ❤️

Valla hakeminden hocasına topçusuna kadar çok çirkin maç oynadı Kayseri ...

Her macta strese girmek zorundamiyiz yaw, sanki ben 90dk oynamisim gibi.

Geri
Üst Alt