17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Bu maçı kazandığımıza göre bu kadar eksikle, gidip gelen maçı kazandığımıza göre şampiyonluk yakın...

Terim umarım bazı laubali, ruhsuzların kulağını çeker. Az daha maçın içine ediyordu şerefsizler.

En çok da Şerefsizlerin yaptığı adilik, onursuzluktan hemen sonra gol atmamıza sevindim yaptıkları pisliği unutmamak lazım. Ne mal oldukları ortaya çıktı.

Puan kaybetsek Sinan’a ana avrat giderdim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen böyle BAM BAM BAM.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sinan bunları atacaksın...

Musa / Ayew / Doumbia tarzı bir Transferi şart, bunu gördük bu maç da.

Son düzenleme:
Sinan gümüş çıkıpta bir daha forma şansı bulamıyorum filan falan derse ağır söverim.

Ohhh beee büyük bir anadolu deplasmanından 3 puanla döndük.
Önümüz açık artık.
Bu hafta sol bek alırız sonra bam bam bam.

Gscimbom Mobile

soran olursa o taca atılan topta orta açan kayserSPOR'a koyduk geçtik dersiniz:atess:

Kaçta sol bek ve forvet transferinin ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı

Önemli bir galibiyet aldık, Fatih Terim' in maç öncesi Belhanda tercihi, maç sıkıntıya girmişken, Tolga, Donk müdahaleleri maçı getirdi, imparator kolay olunmuyor. Bu arada Denayer başta kötüydü ama son 15 dakika gerçekten iyi oynadı, Tolga ve Donk çok iyi tuttular Kayseri' yi. Rodrigues çok iyiydi. Eren' den bunu bekliyoruz Gomis yokken çık golünü at, Sinan maçı daha erken bitirebilirdi ama biraz da şanssızdı pozisyonlarda işin açıkçası. Muslera, kritik anlarda ortaya çıktı. Takımın en dandik yeri yine sol bekti. Sol bek almak şart.

Allahımm Juventus mu??????????

kuslara selam yola devam. 2 yari dan ders cikaririz elbet. Cok iyi oldu bu uc puan

Bu sinan diş kırdırtır.

GSCimbom Forum kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt