17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Sinan'dan birşey olmaz bu maçta bunu anladım dün bu maça Sinan'ın 11 de başlaması gerektiğini düşünen biri olarak onun dışında Fatih hoca yerinde müdahaleler yaptı denayer garry oyuna girdikten sonra donk iyidi

Yalnız fena öldük.

Selçuk 90 dakikayı bırak 30 dakika dayanabildi tempoya. Kötüler Selçuk, Lato, Yasin. İyiler Ndiaye, Eren, Rodriguez, Denayer, Donk, Serdar( kafa golüne engel olamasa da ) Mairano'nun kanadından iyi yüklendiler. O da gol ortası dışında iyiydi. Sinan o iki net fırsattan birini atsa eski kredisini tekrar alacaktı taraftardan. Ama artık kredi mıredi kalmadı. Mecburiyet olmazsa girmese daha iyi bundan sonra.

Çıldırdım lan şampiyonluğun ilk alevi bu maç helal olsun takıma ve hocaya,Sinan seninde ayağına edeyim beni 10 dk fazladan öldürdün

Hocam nasıl 5 dakikada çat çat çat değişiklikleri yaptı Tudor olsa 85 de oyuncu girerdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

cok cok onemli 3 puani kopardik. Bu kadar eksigimize ragmen kazandik...acikcasi ikinci yari hersey olabilirdi ama hocamiz sagolsun.. dogru hamleler ile maci kopardi. Eger Sinan ve Garry biraz daha dikkatli olsalardi mac cok erken kopardi ve farkli bir galibiyet olurdu.

Bu latoyu ben olsam ordan direk sivas otobüsüne bindirirdim yer mer yoksa muavin koltuğunda gitsin ..

İkinci yarı kâbul kötüydü ama bazı şeyleri göz ardı etmeyin.

Sol bek olmadan
Maicon olmadan
Fernando olmadan
Gomis olmadan

En zor deplasmandan 3 gol atarak döndük

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Oyuncu değişikleri zamanlamasi müthişti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama Tudor olsa bu maç gitmişti.

Su anda en zor deplasmanlarin birinden 3 puanla döndük.

Bu kritik sezonda müthis bir galibiyet oldu. Öldük öldük dirildik.

Simdi ilk yarida oldugu gibi seri yakalayip (7-8 galibiyet), arayi acmaya calismaliyiz.

Cünkü ikinci yarida telafiler daha zordur. Bi kopup gidersek, Terim farki ile isi cözeriz

Zamanında değişiklikleri yapıp maçı kurtaran imparatorada bir teşekkür edelim buradan.

Geri
Üst Alt