17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

maçı izlemedim ama ilk gol ofsayt diye havlayan köpekler olmuş.yorumlara göre rodrgiues 3.golü kaçırmasa maç farka gidecekmiş ve kayseriyi eze eze bi ilkyarı geçirmişiz.daha ne konusuyo bu şerefsizler?2.yarı sinan gümüşün kaçırdıklarını saymıyorum bile.

bütün bunların dısında gecen sezon net 12-13 penaltımız verilmedi.bu sezon derbi basına 1 penaltımız verilmedi.eger hakemler bizi gerçekten kollayacaksa 1,5 sezonda caldıkları en az 12 puanımızı geri versinler

Yanliz Fatih hoca ile olmayan yedek klubemiz toparlandi,Belhanda kenarda girmedi,girenler Tolga Donk bayagi katki verdi ve Maicon,Gomis,Fernando,Calik,begenilir begenilmez ama Balta kenarda ve bence bir sol bek bir forvet gelecek takim adam oluyor beyler,tabi bu oyuncari kim aldiysa ona da bir tesekkur benden ,Tudor olur,cenk olur fark etmez

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Macın 90 dakikasını izleyebilecegim bir yer var mı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

adam o kadar rahat geçirdiki ilk yarıyı 0 baskı altında leş gibi performans sergiledi.Ben umutluydum kendisinden lakin bu maç oynamadı ilk 45'te belhandayı aramadık takım olarak.

Yanlız gerçekten 2 iyi transferle şampiyonluğun en büyük adayı oluruz.

Hoca da artık işlerin eskisi gibi yürümeyeceğini göstermek istedi sanırım

Aşkın Ateş:Ahmed Musa için onay verildi ve şartlar zorlanacak. Uygun olursa kiralık opsiyonlu düşünülüyor.

Gomis'in olmaması olumsuz etkilemez sadece bizleri yani taraftarı olumsuz etkiler, takım yarın çıkar paşalar gibi mücadelesini verir belki bakarsınız maçın yıldızı Eren veya başka biri olur o yüzden takıma güvenin gerisini boşverin :D

Aslanlarım benim harika galibiyet aldık takıma inanıyor ve güveniyoruz...

Fb'ye Bjk'ye değil içimizdeki hainlere girsin bu galibiyet. Köpekler sizi maçı izlemeyip Terim'i eleştirmek için buraya koşuyosunuz. KUDURUN ULAN SEVİNMEYİN HAİNLER !

Birde şu forumda objektif olmayın kardesim bu forum taraf forumdur tarafimizda Galatasaray sevmiyorum objektif olucam diye konuşanları.

Futboldan biraz anlayan ndiayenin çok iyi oynadığını farkeder hep topun olduğu yeri izledigimizden bunu göremiyoruz adamın yanında bugün selçuk oynuyordu deplasmanda oynuyorduk hoca bence fazla ileri cikartmadi icerki maçlarda çok daha farklı olur.

3 0 yapma ondan sonra ugras dur.
hatta 3 1 bile önceden atilsa rahat edcegiz.
bi mac kanteri dökemeden izleyemicegiz galiba.
ama zor deplasmandi zaten.

Muslera: Sonunda aslına döndü. Maçı tuttu neredeyse
Mariano: 2. yarı yalnız kalsada harika bi sağ bekemiz var. Tam bir kalite
Denayer: İlk yarı çok savruktu. Güven vermiyor. 2. yarı önemli hamleler yaptı
Serdar: Güçlü, sürekli oyunun içide, hava toplarını iyi karşılıyor. İyi gidiyor böyle devam
Lato: amaçsız plansız dolanıp duruyor. sakatlık anında son dakikalarda topu taça bile atmadı adama verdi. Hakem oyunu durdurmasa orta açıyordu kayserili. Boş beleş bi oyuncu
Rodri: Tudor yavsagı bu adamı kesi inanılır gibi değil. Tahtaya ilk yazılacak isimlerden. Maşallahı var.
Ndiaye: bugun çok koştu. Yoruldu. 3. golde yaptıgı asist önemliydi . doğru zamana kadar top sürdü. doğru zamanda asist yaptı maçı kopardı.
Selçuk: Hep dikine düşünen bi selçuk vardı. Belliki kafası artık rahatlamış. Selçuk bize lazım.
Yasin: Son haftalarda performansı yükselen bi Yasin var. Bugun oyunun için de pek gözükmedi ama çalışkandı mücadeleciydi. Kadro derinliğimiz için önemli bi isim.
Feguli: Bence 10 numara pozisyonun da Belhanda dan daha fazla katkı alabiliriz. Hoca doğru bi hamle yapmış. Ezberci bi hocamız yok çok şükür.
Eren: Bugun kimse Eren e güvenmiyordu ben dahil. Çok öenmli bir maçta bizleri şaşırttığın için teşekürler Eren. Gomis e hep böyle tehdit ol lütfen.

Tolga: Koşu kalitesi bıraktığı gibi. Oyuna girdikten sonra top tuttu top sürdü.
Donk: Hoca takıma resmen yeni transfer yaptı. Oyuna girdikten sonra defans anlamında rahatlattı bizleri. Fernando nun altarnarifi anlamında önemli bi kazanç olacak gibi.
Sinan: Yorum morum yok. Bu takımdan citroen git sinan. Bu ne yavşaklık böyle. Bu ne vurdunduymazlık. Bu maçta puan kaybı olsaydı senin yüzünden olacaktı. Muslerayla Rodriye dua et sen

Sonuç olarak omurgasız olarak çıktığımız bu çok önemli deplasmanla çok önemli bi 3 puan aldık çok şükür. Rakiplerin morali bozuldu :)

Son düzenleme:
Bafétimbi Gomis‏@BafGomis

Congratulations to my teammates for this win! Congratulations to Eren to his 2 first goals you deserved it!!!
2764.png
1f49b.png
1f981.png
#WeAreGalatasaray

Geri
Üst Alt