17/18 H:18 | Kayserispor 1-3 Galatasaray | MS | 22 Ocak

Şeytanın yine gotu bası oynamaya başlamış.Ulan şerefsiz hazırlık maçlarımıza kadarmı düştün artık.Neymiş feghouliye kırmızı çıkmamış hazırlık maçında bu Terimin etkisiymiş.Tipini kdoumun maymunu bide ben objektif adamım diye girdi cümleye.Korkma bu kadar tecavüz kaçınılmazssa zevk almaya bakacaksın.

DUK-aynXkAEzVX2.jpg

Şaka maka maçı en önemli 3 oyuncumuz olmadan kazandık. Ben galibiyeti çok uzak ihtimal görüyordum ve yazdım da. Bu tamamen Fatih Terim winnerlığı. Ne denilebilir ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sampiyonluk sayisinda farki mutlaka acmamiz lazim

juve gibi bayern gibi acmamiz gerek arayi

sampiyonluk sayisinda gelecek 10 yilda farki 4-5 e cikarmamiz sart

Refik Y. AKKÜLAH abi 2015teki gibi bi toteme başlasak.basaksehir,bjk ve fener için gerekeni yapsak diyorum artık

Son düzenleme:
maçı izlemedim ama ilk gol ofsayt diye havlayan köpekler olmuş.yorumlara göre rodrgiues 3.golü kaçırmasa maç farka gidecekmiş ve kayseriyi eze eze bi ilkyarı geçirmişiz.daha ne konusuyo bu şerefsizler?2.yarı sinan gümüşün kaçırdıklarını saymıyorum bile.

bütün bunların dısında gecen sezon net 12-13 penaltımız verilmedi.bu sezon derbi basına 1 penaltımız verilmedi.eger hakemler bizi gerçekten kollayacaksa 1,5 sezonda caldıkları en az 12 puanımızı geri versinler

kayseri ilk yarı topmu oynamış da ofsayddan bahsediyorlar delik deşik ettik ona ofsayt çalsa başka gol atardık.

Türkiye Ligi'nde maçların kazanilma şekli maça hızlı, önde basarak başlamaktır. Bu gün de maça böyle başladigimizi görünce dar kadroya rağmen ahanda kazandık dedim...mantalite ve hoca farkı, tebrikler aslanım.

Milletin ağlaması normal onlarda biliyor sivası da geçersek alayının. ..... z

Şaka maka maçı en önemli 3 oyuncumuz olmadan kazandık. Ben galibiyeti çok uzak ihtimal görüyordum ve yazdım da. Bu tamamen Fatih Terim winnerlığı. Ne denilebilir ki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçekten şu maçta Tudor olsaydı klübe de değil 3 puanla dönmek 3-4 gollü bir mağlubiyet kaçınılmaz olurdu. Saçma sapan 3'lü bir sahaya diziliş ile çıkıp dakika 85'e kadar değişiklik yapmazdı

Gerçekten çok önemliydi bu maçı kazanmak

Bu kadar eksiğe ve sağlam oynayan kayseri 'yle deplasmanda üstelik Cüneyt Çakır 'ın yönettiği maçta 3 puan çıkarıp ligin ikinci yarısına sağlam başlamak çok güzel oldu ...

Güzel ve bol bol ders çıkarılması gereken bir maç oldu.

Takım solbek solbek diye ağlıyor,
Öne geçtiğimiz zaman rehavete kapılmamak gerekiyor,
Önde basmayi bir an bile birakmamaliyiz,

Ayrıca bu kargalar ve kuşlar her yerde cuneyte saldırıyor.
Hakem bizim lehimize ne yaptı?
Tam aksine sahada bir tane badji siye kasaba kart göstermeden oyunu bitirdi.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

tudor nasıl bir kondisyon yüklediyse ligin 6.haftasından sonra takım direk olarak düşüşe geçmeğe başladı. Hoca da bundan bahsetti maç sonu. Kondisyon olsa full time da 5lik yapardık kayseriyi.

kayseri takımını görünce dahada önemlisi kınalı yapıncak cücüyü görünce bu mactan 1 puan cok iyi diyordum 3 puana hic umudum yoktu

tebrikler tekrar terimin aslanları

Geri
Üst Alt