17/18 H:19 | Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa | MS | 26 Ocak

Belhanda nın konuyla ilgisi ne tam olarak ? X isimde olsa aynı şey geçerli. Ben hiçbir beşiktaşlı yada fenerlinin kendi oyuncusunu gömüp. Ezeli rakibin X oyuncusunu sabah akşam yaladığını görmedim. Başka bir sürü olay var çevremde, sosyal medyada gördügüm.
Çünkü taraftara dil uzatan vatandaş senin Belhanda ile ilgili yazdığın mesaja cevap verdiği için onun ismini yazdım.

Merak etme ben oyuncu gömen değil, başarısız olduklarında tuttukları takımın formasını bile giyemeyen bir sürü rakip taraftar gördüm. Yani mevzu gömmek ise onlar tüm takımı görmüyorlar.

Ayrıca tekrar soruyorum kardeşim, x oyuncu sizin babanızın oğlu mu? Küçükken kaybolan kardeşiniz falan mı da bu denli ikide bir fedai gibi tavırlara girip, bu yetmiyormuş gibi bazınız ikide bir taraftara dil uzatıyor?

Son düzenleme:
Trezeguet çok iyi Anadolu futbolcusu be... Oralarda kalsın ama lütfen :)

Maçı açıp 2.golü attırıyom

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşa muazzam oynuyor 2. yarı. Kalite ve solukları yeterse 2-2 biter.

Çünkü taraftara dil uzatan vatandaş senin Belhanda ile ilgili yazdığın mesaja cevap verdiği için onun ismini yazdım.

Merak etme ben oyuncu gömen değil, başarısız olduklarında tuttukları takımın formasını bile giyemeyen bir sürü rakip taraftar gördüm. Yani mevzu gömmek ise onlar tüm takımı görmüyorlar.

O dediğin son olayı bende çevremde çok gördüm. GS taraftarları tarafından. Kavga ettiğim bile oldu bu konuda.

Bjk 2-0 ken acayip goller kaçırdı bunları arayabilirler maç sonunda

Kartalişka cikinca ibre kasimpasaya döndü tabi.

Senin adına mutlu oldum. Güzel bir çevre de yaşıyormuşsun.
Ya Furkan öyleleri olsa bile ne olacak? Taraftarlığı bitecek mi? Yahu siz gerçekten inanıyor musunuz Belhanda olsun, x bir oyuncu olsun, böyle şeyleri salladıklarını? Yahu kendinizi kandırmayı bırakın, kulüp ile gerçekten bağı olmayan oyuncuların, örnek 96-00 kadrosunda oynayan Türk oyuncuları, böyle şeylerin umrunda olduğunu hiç sanmıyorum.

2-2 hberlerı dolanıyor doğrumu beyler

Veysel de önce Q7den simdi de Lens den Tecavüze uguruyor

keramet talişkadaymış demekki :asd22: inş 2-2 olur.

Geri
Üst Alt