17/18 H:19 | Beşiktaş 2-1 Kasımpaşa | MS | 26 Ocak

kartoşiskanın eline verdiler çıktı oyundan macı kapayabilirsiniz kartoşiska fanları

"Bizim taraftar kadar aptal bir taraftar kitlesi yok". Bunun Galatasaray taraftarı olarak neresini üzerime almayayım, mantıklı bir açıklaması var mı?

Bazı şeyleri kabullenmek gerekir. Bizim taraftar kitlesi hiçte akıllı ve doğru düşünebilen bir kitle değil.

Bazı şeyleri kabullenmek gerekir. Bizim taraftar kitlesi hiçte akıllı ve doğru düşünebilen bir kitle değil.
Size bu taraftar kitlesi bugün gereken cevabı verdi. Belhanda babanızın oğlu mu kardeşim, bu adama edilen her lafı şahsileștirme çabasına giriyorsunuz?

Son düzenleme:
Mesele o pasa küfür etmek değil. Atarsa edilir zaten. Burada Talisca ya sabah akşam methiyeler düzen elemanlar 2 yüzlülük yapıyor.
O onların sorunu beni alakadar etmez. Ben Talisca yı sevmiyorum ve çok abartıldığını düşünüyorum.

Ama öte yandan Belhanda dan kesinlikle daha iyi bir futbolcu bunu söyleyebilirim.

Ama ikisini de takımımda istemezdim.

sent via GSC

Verdiği örneğe bak, kimisi transfer olmaz ise üçüncü dördüncü bitiririz dedi diye. Yahu sana ne? Herkes istediğini söyler, ne halt yemeye ikide bir kendinizde taraftara dil uzatma hakkını görüyorsunuz?

sene başı belhanda yerine taliscayı alsak

aslanisca idi. bizde şut çekeni geçtim çekebilen adam yok(feguli maç başı 1 tane çekiyor denk gelirse)

"Bizim taraftar kadar aptal bir taraftar kitlesi yok". Bunun Galatasaray taraftarı olarak neresini üzerime almayayım, mantıklı bir açıklaması var mı?

Ben genelleme yapıyorum. Herkes kendini biliyor sonuçta. Benim kastettiğim belli bir kesim. Herşey güzelken şakşaklayıp az biraz tökezleyince 4. Bile olamayız diyip oyuncuları kötülemekten başka birşey yapmayan kitle. Ve bu olay başka bir takımda bu kadar fazla değil. Ki sadece bu konuda değil.

şanlı galatasaray taraftarına dil uzatan hainleeeeeer siz kimsiniz yaaaaa

Size bu taraftar kitlesi bugün gereken cevabı verdi. Belhanda babanızın oğlu mu kardeşim, bu adama edilen her lafı şahsileștitme çabasına giriyorsunuz?

Belhanda nın konuyla ilgisi ne tam olarak ? X isimde olsa aynı şey geçerli. Ben hiçbir beşiktaşlı yada fenerlinin kendi oyuncusunu gömüp. Ezeli rakibin X oyuncusunu sabah akşam yaladığını görmedim. Başka bir sürü olay var çevremde, sosyal medyada gördügüm.

Ben genelleme yapıyorum. Herkes kendini biliyor sonuçta. Benim kastettiğim belli bir kesim. Herşey güzelken şakşaklayıp az biraz tökezleyince 4. Bile olamayız diyip oyuncuları kötülemekten başka birşey yapmayan kitle. Ve bu olay başka bir takımda bu kadar fazla değil. Ki sadece bu konuda değil.
Birader genelleme yapıp herkes kendini biliyor demek esas aptallıktır, adı üstünde genelleme. Galatasaray taraftarı olarak kendin dahil herkesi bu kefeye koymak.

Ayrıca şunun cevabını biri versin ulan, size ne Galatasaray sizin tapulu malınız da biz mi bu durumu kaçırdık? Bunu yapan bu forumda üç beş kişi var, ikide bir oyuncuların eleştirilmesini şahsileștirme çabası içindeler. Bunun tek bir açıklaması var, o oyuncuları futbol üzerinden savunacak hiç bir argümanın olmaması.

Son düzenleme:
vidaya gel
nerde duruyor Komik.

Belhanda yi satip Mensahi mi alsak? Herif izledigim her macta cok ama cok iyi

Geri
Üst Alt