Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.455
- 23.243
- 2.228
kartoşiskanın eline verdiler çıktı oyundan macı kapayabilirsiniz kartoşiska fanları
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Bizim taraftar kadar aptal bir taraftar kitlesi yok". Bunun Galatasaray taraftarı olarak neresini üzerime almayayım, mantıklı bir açıklaması var mı?
Size bu taraftar kitlesi bugün gereken cevabı verdi. Belhanda babanızın oğlu mu kardeşim, bu adama edilen her lafı şahsileștirme çabasına giriyorsunuz?Bazı şeyleri kabullenmek gerekir. Bizim taraftar kitlesi hiçte akıllı ve doğru düşünebilen bir kitle değil.
O onların sorunu beni alakadar etmez. Ben Talisca yı sevmiyorum ve çok abartıldığını düşünüyorum.Mesele o pasa küfür etmek değil. Atarsa edilir zaten. Burada Talisca ya sabah akşam methiyeler düzen elemanlar 2 yüzlülük yapıyor.
"Bizim taraftar kadar aptal bir taraftar kitlesi yok". Bunun Galatasaray taraftarı olarak neresini üzerime almayayım, mantıklı bir açıklaması var mı?
Size bu taraftar kitlesi bugün gereken cevabı verdi. Belhanda babanızın oğlu mu kardeşim, bu adama edilen her lafı şahsileștitme çabasına giriyorsunuz?
Birader genelleme yapıp herkes kendini biliyor demek esas aptallıktır, adı üstünde genelleme. Galatasaray taraftarı olarak kendin dahil herkesi bu kefeye koymak.Ben genelleme yapıyorum. Herkes kendini biliyor sonuçta. Benim kastettiğim belli bir kesim. Herşey güzelken şakşaklayıp az biraz tökezleyince 4. Bile olamayız diyip oyuncuları kötülemekten başka birşey yapmayan kitle. Ve bu olay başka bir takımda bu kadar fazla değil. Ki sadece bu konuda değil.