17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Satacaklar galiba belhandayi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

381416-3-4-479c6.jpg

Fernandoyu bu maçta riske atmaya gerek yok.Sivasa yetişir umarım.Güzel ve presli bir oyunla 2 0 yeneceğimizi düşünüyorum.

Karnaval havası olacak gibi :D yellowfriday sayesinde de bir kenetlenme vaki oldu zaten :D 4-0 diyorum :hat:

4-4-2 ile çıkarsak ;
Muslera
Mariano Maicon Serdar X
Feghouli N'Diaye Selçuk/Tolga Garry
Eren Gomis

Tek forvet sistemi ile çıkarsak;
Muslera
Mariano Maicon Serdar X
N'Diaye Selçuk/Tolga
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Maalesef Fernando daha tam hazır olmadığı için oynayamacaktır.Bir de sol bek transferinin yetişmemesinden dolayı Lato veya Balta'ya kaldık bu maç için.

Geçen haftaya göre Yasin 'i kesip 4-4-2 oynaması çok muhtemel bence.

Osmanlı'yı hafife almadan, şampiyonluk yarışın daki rakiplere de gözdağı verecek bir oyun ile galip gelmemiz gerekiyor.

Ayrıca Gomis ve fernando riske edilmemeli .
İlerleyen haftalarda bize çok lazım olacaklar.
Şu linnes'ten de bu kadar kolay vazgeçilmemeli.
Gerekirse sol önde bile denenebilir.

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

Eğer şampiyon olmak istiyorsak
.....................Muslera..................
Mariano....Maicon..Serdar....Trans
..............Ndiaye.....Fernando.......
Feghouli.......Tolga.............Rodrigies
.....................Gomis....................

Şeklinde dizmeliyiz takımı.. Tolga bu sene anormal işler yaptı o bölgede hem de çok çalışkan..

Tolga ve Ndiaye yi Selçuk ve Donk ile dinlendirmeliyiz..

Bu takımın olmazsa olmazı solbek

linnesi görmek isterim yarin, latolaveci bana tam güven vermiyor nedense

Lato 11 olmalı maalesef, oynaya oynaya belki düzelir bunu ummak dışında bir çaremiz yok.

Yine 4-2-4 oynariz

Yasin'i gecen hafta begenmedim belki gomis'in durumuna göre yedek kalabilir

latoyu ben brumanın çapraz sakatlığından sonraki dönemine benzetiyorum. Oda böyle korkak oynuyordu. Çalıma gitmeden.. Lato da öyle hep kolaya kaçarak oynuyor. Rastgele orta açıyor çalım denemiyor. Öne pas atmıyor. Bu adam karabük de ki ilk yılında bu vaziyet de değildi. Sakatlıklar ve ameliyatlar çok geri atmış. Yaşı da var. İşi zor yani. Dolayısıyla bizimde işimiz zor. Yukarda uğurun dediği gibi belki oynaya oynaya düzelir.

Hoca inadindan vazgecip Linnesi kullanmali kesinlikle.

Lato berbat bir adam, Linnes verkac yapiyor bindirme yapiyor vs en azindan.

Galibiyet dışında tek beklentim Lato'dan iyi bir performans.

Garry-Feghouli-Yasin üçlüsünü hoca daha formda buluyor demek ki Belhanda oynamazsa bu anlamı çıkaracağım

Garry-Feghouli-Yasin üçlüsünü hoca daha formda buluyor demek ki Belhanda oynamazsa bu anlamı çıkaracağım

belhanda depte 0 gol 0 asistmiş. Hoca bu istatistiği gördüyse eğer bu açıdan dışarı da bırakmıştır. Gerçi osmanlı maçında bir korner asisti vardı maicona ama rakipten geldiği için galiba asist sayılmamış transfermarktta.

Geri
Üst Alt