17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Bence adım adım kötü günlere gidiyoruz umutsuzluğa kapılmaya başladım

Galatasaray ilk 11;

Muslera-Mariano-Maicon-Denayer-Lato-Selçuk-Tolga-Yasin-Feghouli-Rodriguez-Eren

Geçen 11 in aynısı. Kötü 11.

ben bu işkenceyi çekemeyeceğim.maçta zora girdi bu ilk 11le.insalllah belhandaya muhtaç kalırız.

serdar aziz de kesilmiş.ALLAH belamızı çifter çifter veriyo

Sergen, Fatih Hocamın kafasına taş düşme ihtimali %?. Elinde belhanda gomis gibi net adamlar varken. Şu kadronun başka bir açıklaması yok. Kupa da gomisle belhandayı görünce şaşırmıştım ve böyle birşey olacağını düşünmüştüm. İnşallah böyle devam etmeyiz. Yoksa işimiz yaş.

Kadroyu görünce gözüm Sabri, Olcan ve Umut'u da aradı. Resmen hamzalı kadro bu nerde görsem tanırım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaraticilik acisindan Yasin-Rodrigues-Feghouli-Mariano dörtlüsü kazandirir bu maci kazandirirsa.

C_js9ggW0AA_PD5.jpg

osmanlısporun ilk deplasman galibiyetine tanıklık etmeyiz heralde

Bu kadro transfer diye bagiriyor. Orta sahaya bak, eskiye geri donuyoruz.

Hoca inşallah yerli sevicilik yapmaz sezon genelinde bunu kaldıramayacak bir kadromuz ve güçlü rakipler var

Fatih Terim diye eleştirmeyecek miyiz yani ?

Çifte standart yapmanın alemi yok babamın oğlu olsa şu kadro rezalettir.

Ereni ödüllendiriyor ama zamanı değil. Belhandayi 2.yarı değerlendirebilir. Basarilar hocam

Çift forvet bekliyordum hoca yanılttı beni Badou yerine Tolga kazanan 11 bozulmazmış. Güzel

anasını avradını artık böyle işin...feghouli yine 10 numara galiba.gomis yeni iyileşti tamam da...belhanda niye yedek arkadaş?serdar aziz niye yedek?lato ne lan?bi ilk 11de bu kadar yanlıs yapılır mı?

tudordan beter cıktı fatih hoca. 2 gol yiyince gazla olmadıgını anlar

Bu seneden biraz olsada umudum vardı ama ndiayenin gidicek olması ve eksik yerlere hala transfer yapılmamış olması umudumu baya azalttı

Osmanlıspor'un 11'i: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan, Yalçın, Muhammed, Tortol, Mehmet Güven, Serdar, Musa, Regattin, Umar.

bu kadro bu mactan puan alabilirse helal olsun derim

Anlaşılan bugün sadece Gökçek'in takımına çakmayacağız.

Geri
Üst Alt