17/18 H:19 | Galatasaray 2-0 Osmanlıspor | MS | 27 Ocak

Fatih Terim: "Eğer kulübüme faydam olacaksa kararımı mantığımla veririm."
Fatih Terim: "Paraları ödenmeyen oyuncular varken yeni transfere sıcak bakmıyorum. 4 ay 3 ay geriden geliyor(ödemeleri kastediyor)"

vay be dursun kardesler anasını bellemis kulübün hoca resmen söyledi su an

Osmanlida yalcin ve serdarin oynamasi sinirimi bozdu

Biri pique biri messi kesiliyor bizim maclarda

Dursun yapacağın ödeme planına saplayayım.Hain,onursuz,gurursuz,vizyonsuz herif!

Hoca dursun agzina zicmis kulubun ekmek alacak paramiz yok dedi bildigin

Ndiaye oynayamam demis ha. Sanki United dan teklif aldi da kafasi karisti.

Hey Allahim.

1-2 aylık mutluluk yaşadık çok bile karanlık günlere devam edebiliriz artık

Terim Hamzaoğlu gibi içimizden hallederiz transfere gerek yok demiyor, ihtiyaç var ama para yok diyor. Dursun denen karaktersiz 4 aydır maaş vermemiş adamlara. Yerli oyuncuyu aslanım kaplanımla ikna edersin bir şekilde ama yabancı oyuncu kolay ikna olmaz. Ndiaye'ye de kızmıyorum yaşı ilerliyor İngiltere Ligi'nden teklif alıyor, parasını da takır takır alacak orada tabi ki gitmek ister. Ne hocaya ne yönetime kızıyorum. Buradaki tek suçlu Dursun denen herif.

Terim Hamzaoğlu gibi içimizden hallederiz transfere gerek yok demiyor, ihtiyaç var ama para yok diyor. Dursun denen karaktersiz 4 aydır maaş vermemiş adamlara. Yerli oyuncuyu aslanım kaplanımla ikna edersin bir şekilde ama yabancı oyuncu kolay ikna olmaz. Ndiaye'ye de kızmıyorum yaşı ilerliyor İngiltere Ligi'nden teklif alıyor, parasını da takır takır alacak orada tabi ki gitmek ister. Ne hocaya ne yönetime kızıyorum. Buradaki tek suçlu Dursun denen herif.

kimse demiyor bonservisle oyuncu alalım kiralık oyuncu pesinde artık cogu takım

2 senedir kiralık adamlarla götürüyorlar ligi misal tinerciler neden düsünmüyorlar kiralık anlamıyorum

Neyse beyler, herşeyi bir kenara bırakıp maça odaklanalım. Giden gitti, elde olanlar ile artık nereye varacak ise varır.

250 bin euro icin tinercilere icra acıyor oyuncular kimseden ses yok ama biz 4 ay geriden geliyormusuz herkes anında yakıyor ortalıgı

Şu kadronun şampiyonluğa oynadığına inanmak çok zor.

Geri
Üst Alt