17/18 H:19 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 28 Ocak

Rezil Trabzon kendine yakışır bir oyun oynuyor yine allahın tescilli ezikleri.

rıza aklınca kontrollü oynamaya çalıştı ama her gelen tehlike oldu. tudoru mu çok izledi acaba

trabzonun yapması gerekeni fener yapıyor.trabzon öyle bi fenerbahce savunması bulmuski önde basacagına mal mal bekliyo.ayrıca onazi ve sosa oyuna girmeli.kilit öyle açılır anca.olcay ve kucka cıkmalı.

Fener kötü kadrosuyla üstünlük kurdu ilk yari

aynı taktiği bizede yaptı fener bizde 5 kuruş top oynamadık istediklerini alıp döndü adamlar bu maçtada aynısı olacak.

Yusuf Yazıcı iti bizim maçta Maradona gibiybi.Fener maçında hayalet casper gibi.Bu öküzler napar eder 1 tane yer 2.yarıda.Belki mucize olurda berabere biter.

Papa gidiyor mu kaldı mı şimdi?

Edit: Yanlış konu.

Bu Okay ile kucka ne iş yapar ki. Bu eksik fenere karşı bile felaketler. Beni umutlandıran tek şey oynayan fenerlilerin yeteneksizlik abidesi şutları

Rıza hoca biraz cesaret edip 2.yarıya Olcay-Rodallega değişikliğiyle başlamalı

Iki takimda rezil oynuyor. Bu mactan birsey olmaz Fener kazanir Trabzon salak salak oynuyor.

Bu Trabzon çok kötü. Fenerde kötü ama çok iyi alan takım savunması yapıyorlar. Trabzonun bukadar kötü gözükmesin de bu etken önemli.

Burak, çift forvet olmadan oynamaz.
bunu nasıl görmüyorlar hayret.

Burak,tek forvet oynamaz.

Rıza'nin,yusuf'un,olcay'in,onur'un bi tarafı sadece bize kalkıyor.

Hele o yusuf varya yusuf orta bile açmıyor.
Q

Oh be Sonun da kurtulduk DURSUN'dan.

derbi maçında kendi sahasında ön alanda baskılı futbol oynatmayan hoca benim nezdimde hiç bi zaman iyi hoca olamaz.

Burak Yilmaz ofsayta yakalanmaktan bir hal oldu adam ya :D

fener top rakipdeyken sahaya çok iyi yayılıyor.Sadece geride beklerken değil önde basarkende hiç boş alan bırakmıyorlar.Doğal olarakda trabzon kalitesiz bir takım olduğu için 2 pas yapamıyor.

onazi ve sosa kesinlikle oyuna girmeli

Ben ne izledim?

Kuçka ve Olcay çıkmalı Sosa ve Rodegella girmeli bence..Gidişata bakılırsa Valbueana 2.yarı girer fener yan toptan 70-80 dakikalarda gol bulur ve maçı alıp dönerler.Klasik senaryo tekrar eder.

Geri
Üst Alt