17/18 H:19 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 28 Ocak

Fener 5 atsa trabzonlular sahaya inse sonra fenere 3 0 hükmen verip trabzona 10 maç seyircisiz verseler kaosa sürüklenseler

fb yeteneksizliği sistem haline getirmiş ve bu sistemle netice almayı başarıyorlar çok ilginç birşey.

fener top rakipdeyken sahaya çok iyi yayılıyor.Sadece geride beklerken değil önde basarkende hiç boş alan bırakmıyorlar.Doğal olarakda trabzon kalitesiz bir takım olduğu için 2 pas yapamıyor.

Bu yuzden fenerin sampiyonlukta en az bizim kadar şansı var bence. Cok iyi yayılıyorlar sahaya, valbuena kenarda olmasa duran toptan min 1 gol atmıslardı, aykut bu konuda biraz mal

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şerefsizler bizle oynasalar köpek gibi koşar basar hepsi fb geldimi süt dökmüş kediye dönüyorlar

33 yaşına geldi embesil herif hala defans oyuncusuyla aynı hizada durmayı öğrenemedi.10 yaşında cocuğa öğretsen anlardı 1 2 yılda.Tam bir gerizekalı Burak.5 metre ilerde hala bana topu at diye el işareti yapıyor.

Açıkçası Ts nefretim bir adım önde o yüzden fb koyup geçmesini istiyorum

fener top rakipdeyken sahaya çok iyi yayılıyor.Sadece geride beklerken değil önde basarkende hiç boş alan bırakmıyorlar.Doğal olarakda trabzon kalitesiz bir takım olduğu için 2 pas yapamıyor.
o yüzden uzun oynayıp oyunu rakip sahaya taşımalılar bence, tabi bu sadece burakla olmaz topu tutamazsın orda.

Kuçka ve Olcay çıkmalı Sosa ve Rodegella girmeli bence..Gidişata bakılırsa Valbueana 2.yarı girer fener yan toptan 70-80 dakikalarda gol bulur ve maçı alıp dönerler.Klasik senaryo tekrar eder.

onazi ve sosa daha önce düşünülmeli.onazi için kucka veya okaydan biri cıkabilir.

aslında onazi sosa ve rodegella 3 ü bir arada oynasa daha iyi.Rıza başarılı gibi gözüküyor ama aslında kötü kadrolar ile çıkıyor.haklısın onazi konusunda.
onazi ve sosa daha önce düşünülmeli.onazi için kucka veya okaydan biri cıkabilir.

2. yarıyı izlemem lanet gelsin ikisine de.

Yusuf Yazıcı iti bizim maçta Maradona gibiybi.Fener maçında hayalet casper gibi.Bu öküzler napar eder 1 tane yer 2.yarıda.Belki mucize olurda berabere biter.

Çoğu maçta rakipler bizim sahada cirit atıyorlar.Takım olarak savunmayı iyi yapamıyoruz.
Verirsen o kadar boş alan yusuf değil herhangi bir futbolcuyuda yıldız yaparsın.Dünkü maçtada serdar, aminu,musa gibi admlarada çok boş alan verdik.Bu çok büyük bir sıkıntı.

Sahada ki takım Galatasaray olunca fener ve trabzon denen iki ezik kulüp varını yoğunu koyup puan alır.

Trabzon denen iğrenç camia bir tek bize oynuyo bunu anladım ben. Adamlar'dan selçuk ve burak'ı aldık diye bize bilendiler herifler kupalarını çaldı her maç yatıyolar.

TapaTalK

Çoğu maçta rakipler bizim sahada cirit atıyorlar.Takım olarak savunmayı iyi yapamıyoruz.
Verirsen o kadar boş alan yusuf değil herhangi bir futbolcuyuda yıldız yaparsın.Dünkü maçtada serdar, aminu,musa gibi admlarada çok boş alan verdik.Bu çok büyük bir sıkıntı.
trabzon macının sebebi tudor ve hakemdir

fb yeteneksizliği sistem haline getirmiş ve bu sistemle netice almayı başarıyorlar çok ilginç birşey.
Morinho, yardımcılarından birini bu durumu çözmek için Fener maçlarını izlemeyle görevlendirdiği yönünde haberler vardı.
Ancak henüz bir netice alabilmiş değiller.

İki takımda 100 pası zor geçmiş inanılmaz kalitesiz bir futbol var ..

İki karaktersiz camia, iki berbat hoca, iki yeteneksiz takım ve bir sıkıcı maç.

Sonunda daha az aptal olan Fenerbahçe kazanacaktır.

Bu sadece boş alanla ilgili değil.Evet fener bize göre daha iyi alan daraltıyor ama net biçimde yusuf leş oğlu leş bugün.Hasan ali dmc oynuyor şuanda mesela.Öyle bir aptal takımı var fenerin.Burada bile ismi cismi yok Yusufun.

Geri
Üst Alt