17/18 H:19 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 28 Ocak

Aykut kocaman Fransa ve italya'da orta alt sırada oynayan takımlarda hiç sırıtmadan çalışır.

trabzon macının sebebi tudor ve hakemdir

Sadece tudor ve hakemle açıklanamayacak kadar kötüydük.Tudor çok rezil bir adamdı.Fakat bizim kadroyuda çok abarttık. Hala 2,3 oyuncuya ihtiyacımız var.Hepsini geçtim bu transferler olsa dahi bizim takım savunmasında sıkıntı var. Takım boyu çok uzun.Bu sorunu fatih terimden çok sahadaki oyuncular çözmelidir.

ts kadar baska serefsiz takim yoktur

30 m den gelen topta gözgöre göre bomboş bıraktılar adamı şaka gibi

Lan sığır mısın? zırt düdük lan yeter azıcık maç oynat tetikçi herif

Bu sadece boş alanla ilgili değil.Evet fener bize göre daha iyi alan daraltıyor ama net biçimde yusuf leş oğlu leş bugün.Hasan ali dmc oynuyor şuanda mesela.Öyle bir aptal takımı var fenerin.Burada bile ismi cismi yok Yusufun.

Ben yusufu beğenmiyorum.Çok fazla abartıldığını düşünüyorum.Fakat şu maçtaki etkisizliğininen büyük sebebi fenerin yaptığıı savunmadır.

Galatasaray sevgisi olmasa çekilecek dert değil bizim lig. Bazen iddaa sebebiyle küçük liglerin maçlarını izliyorum, yemin ediyorum bizimkinden seyir zevki iyi. Arada bir iyi maçlar çıkıyor ama geneli rezil yav.

Fernando ve Ndiaye’nin olmadığı her maçta rakibin 2 3 oyuncusu yıldızlaşır.

Bu maçı izlerken düşündüğüm tek şey Biz Tudoru geç kovmuşuz..

Tekmeyi bastı mağara adamı kırmızı vermeye tıpası yemedi.

Macta durum su; trabzon domaliyor ama fener istemiyor

Seyirci kötü futboldan sıkılmaya başladı, kendileri sahaya inip müdahil olmak isteyebilir.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt