17/18 H:19 | Trabzonspor 1-1 Fenerbahçe | MS | 28 Ocak

Yarın bayram çocuklar çünkü gün Trabzona saydırma günü.

DUkzHDyWAAETFr6.jpg

Oğuz Kağan, Kovanur'u uzaktan avlar gibi.

Bir de Ismail ve Hasan Ali'li sol kanadin oldugu bir 11 ihtimali varmis fbnin.

Yusuf'u değil ama şu Abdülkadir'i bir şekilde almaya çalışmak lazım.

2-1 Trabzon diyorum herşeye rağmen,Kral bu çöp defansı marizler

fenerli taraftarlar 2 maca banko 3 puan gözüyle bakıyorlar biri bizim digeri bu mal hamsilerin macları haksızda degil hamsiler 1 puan alırsa horon tepsinler

Fenerbahce'nin Trabzon'da aldigi son galibiyetlere bakacak olursak ikisi hükmen, diger ikisi 3-0 yenilgi.

birinde kirmizi kart penalti ile geri düsüp dagilmislar.
digerinde kendi kalelerine atip dagilmislar.
3-1 yenildikleri macta da 2.dakikada beyinsizce yedikleri golden sonra mac adeta baslamadan bitmis.

halilhodzic'in 9 defansla cikip 0-0a bagladigi mac disinda puan aldiklari yok. hersey adam akilli bir ilk 45 dakikaya bakiyor, yoksa yine taraftar maci verir :asd22:

Fener paf takımla çıksa en kötü bir puan alır trabzondan. Ts’nin sorunu sahadan çok psikolojik anlamda. Bizim Kadıköy’de yaşadığımız durum yani

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kazandığımız için bu maçın her skoru beni memnun eder.
1- fener hamsileri vazelinsiz hoşafa çevirir. ( hamsilerden nefret ettiğim için pek de üzülmem)
2- berabere kalırlar. ( iki pislik takım da darbe yer )
3- hamsiler mucize eseri maçı alır ( fener şampiyonluk yolunda büyük yara alır)

Normalde Sir Aykut elindeki bütün ön liberolari ilk 11'e sürerdi ama garibanimin kadrosunda o kadar fazla ön libero da yok bu sezon.

Sike sonrasi kadro kum gibi ön libero kayniyordu. Bir ara 6 tane mi ne vardi takimda. Meyveles, Topuz, Baroni, Emre, Topal, Selcuk Sahin.

Trabzonspor bir kenara Riza calimbay'in fenere karsi daha önce basarili sonuclari oldu

Trabzon kaybetmez diye düsünüyorum

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, takıma destek olmak için 3 Temmuz'dan bu yana ilk defa Trabzon'a gitti.

DUngYkeWsAAzX-3.jpg

Bir sürpriz olacağını düşünmüyorum. Fener min. 2 farkla kazanır gibi.

Normalde Sir Aykut elindeki bütün ön liberolari ilk 11'e sürerdi ama garibanimin kadrosunda o kadar fazla ön libero da yok bu sezon.

Sike sonrasi kadro kum gibi ön libero kayniyordu. Bir ara 6 tane mi ne vardi takimda. Meyveles, Topuz, Baroni, Emre, Topal, Selcuk Sahin.

Az sayıda ön libero olduğu için kadroda tehlikeliler şampiyonluk yolunda zaten.

Bugün Trabzon akıllı oynasa fark atar.

Ama taraftarlarıyla birlikte maçın içine etmeleri daha olası.

Trabzonlu ve fanatik Trabzonspor taraftarı komşum ile birlikte izleyeceğim. Foruma uzun süre yazmaz isem arama kurtarma ekibi görevlendirin.

Geri
Üst Alt