17/18 H:2 | Osmanlıspor 1-3 Galatasaray | MS | 19 Ağustos

Ikinci yarılar biraz oyundan düşüyoruz ama bu çok normal takım çok efor sarfediyor skoru buluyor ve psikolojik olarak rahatlıyor.ayrıca fernando ile 20 yıllık yeni sözleşme yapılmalı.
Uzun zamandır takımımızda böyle görev adamına hasret kalmıştık.
Gomise zaten bundan sonra Gömis demek lazım.
Berabere de kalabiliriz yenilebilirizde ama bu takım her koşulda alkışlanmalı.Biz uzagız ama imkanı olanlar takımı türk telekomda yanlız bırakmasın.Haftaya Minimum 45 bin seyirci gitmeli.

SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçın ilk yarısına yetişemedim o yüzden 2. yarı hakkında görüş belirteceğim. 2. yarı Osmanlıspor un ilk tehlikeli atağında Linnes ve Serdar resmen uyudu. Bunun dışında Serdar'ın verdiği bir pozisyon var evlere şenlik. Arkadaş şimdi denebilir maçta sadece 1 hata yaptı ama böyle bir hata yapılmaz eğer profesyonel futbolcu isen bu hatayı yapmayacaksın. Zaten riskli bölgedesin dön kaleciye ya da kornere taca at bu kadar zor mu sanki atomu parçalayacak.

Her neyse bunun dışında takım özellikle 65-80 dk lar arasında iyice oyundan düştü bunu da normal karşılıyorum. Hem havadan dolayı hem de ilk yarıda okuduğum yorumlara göre geçen haftaki gibi çok efor sarf etmelerine bağlıyorum. Bunun dışında Tolga bir gol attı ama kaçırdığı gol de yine evlere şenlikti. Oyuna giren Yasin keşke oyuna hiç girmeseydi 10 kişi oynasak daha iyiydi. Oyuna bir tek katkısını göremedim ya kendini yere attı ya da gereksiz faul yaptı. Selçuk oyuna girdikten sonra onun da bir etkisi olmadı zaten biraz erken alınsa takım için el freni olduğunu kanıtlardı. Bu arada bu Mariano gerçekten çok faydalı bir adam sağ kanattan verdiği çok klas ve nokta paslar var bize çok yararı dokunacaktır.

80. dakikadan sonra takım tekrardan biraz toparlandı. Sonuç itibarı ile ilk haftaları kayıpsız geçmek çok çok önemli ki ikide iki yaptık. Hepimize hayırlı olsun. Ayrıca geçenlerde de söyledim takımda defans ile ileri uç arasında bariz bir uçurum var yaklaşık 60 metrelik bir mesafede oynanıyor ki bu hatlar arasında sorun çıkarıyor. Tudor un bu mesafeyi kısaltması ve çözüm bulması lazım. Bu arada bu takıma bir an önce Feghouli'nin katılması lazım. Bir de Asamoah ve bir stoper bir de genç forvet alınırsa bu takım tadından yenmez.

İkinci yarıdaki oyunu beğenmedim açıkcası. Stoperlerimizin ikisi de henüz güven vermiyor bana. Pas oranımız gayet iyi, topu bırakmıyoruz ancak hala yavaş oynuyoruz. Topsuz oyunda 60 dakika iyiydik, ya skorun verdiği rehavet ya da henüz takımın tempo tutmuş olmaması nedeniyle takım boyu da uzun kaldı ve orta sahada biraz düştük. Şu yan toplardan da gol yemeyelim artık. Organize yiyelim de şöyle yemeyelim canımı sıkıyor. Serdar Gürler efendi kesin ya Fenerbahçe'li ya Beşiktaş'lı özel bir hırs yapmış yabancıları istemeyen arkadaş. Bülent uygun ilk yarı bu oyunu oynatsaydı 4-5 olurdu ilk yarıdan. Otobüsü çektiler buna rağmen 2 gol bulduk. Tolga ile iki, Gomis'le bir net pozisyonu da harcadık. İyi gidiyoruz. Bu takım içeride kimseye yenilmez bu sezon. Deplasmanlarda Feghouli ve Kwadwo'da geldikten sonra daha da rahat olacağız. Rodriges'i ve Tolga'yı da tebrik ediyorum. Geçen sezona göre 3 -4 level atlamışlar.

Selçuk ve Yasin'inin de takımla birlikte performanslarını üst seviyeye çıkartacağını düşünüyorum. Yuhalamamak lazım. Sinan için aynı şeyi diyemeyeceğim. Sen git lan şımarık herif.

Feg asamoah falan eklenecek daha.. 1 kanat oyuncusu vardi oda garry. Garry lan garry emeğinden dolayi eyvallah ama garrynin garry olduğu nu unutmayalım...
Feghouli olacak daha ohooo. Asamoah olacak solda,linnes her zaman berbat gözümde. Isterse 20 asist yapsin ÇÖP KERE ÇÖPPPP. bu takim cosacak daha

abv asamoah

Puan kaybedeceğimizi düşünüyordum , kolay olmadı ama hayırlı bir galibiyet oldu.
Eksiklerimiz görürüz umarım , güzel zafer. ;)

Linnes,Tolga ve Garry çok iyi yedekler.Böyle maçlarda gayet iyi iş yapıyolar.Bir iki tık daha kalitelilerini alsak çok iyi olacak.

70. Dkda düştük
Belhanda arada artistlik hareketler yaptı vs sözlerini boşverin
Ortalık pis kokuyor tinerciler yusuf yusuf:asd22:
:gsbayrak::cimbombom::gsbayrak:

feghouli bize 1 level daha atlatacak cünkü o adam sadece klasik bir kanat adamı degil

beIN Sports Spikeri: Gomis topa vurmuyor başka bir şey yapıyor.

abv asamoah

5-0 kazanmaktan çok daha hayırlı bi sonuç ve maç oldu bence. Eksiklerimizi daha net görme şansımız oldu ve 1 haftadır fazla yüksekten uçuyoduk daha sağlam basmalı ayağımız yere. Güzel galibiyet ☺

DHnrSIgXkAExUwM.jpg

Lidere selam duralım.

Geri
Üst Alt