17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

3 puan almadan donersiniz fena soverim. Hadi lan 3 puan!

20 puanlık maç umarım bunun farkına varıp te oyunarlar

Selçuk ve Tolgayla maç için en fazla ortada diyebiliriz. Hadi Tolga idare ediyor ama Selçuk 3 senedir iflağımızı kesti

Donk oynamayi hak ediyor

Tolga-Donk tercihi dogru olur

Belhanda oynamasin bu macta. Laubaliligi maci verip, tam nefret ettirir kendisinden.

--------------------------------------------------Nando--------------------------------------------
Mariano-----------------Maicon--------------------------------Denayer/Serdar----------------------Latovlevici
---------------------------------Donk------------------------Tolga---------------------------------
Yasin/Sinan-------------------------------------Feghouli-------------------------------------Gary
------------------------------------------------Gomis-----------------------------------------------

Hoca vazgec su Selcuk sevdandan. Adam kafadan bir degisiklik demek . Sonradan al

Yarın biz kazanırsak başakşehir de puan kaybederse şampiyonluk oranımız 1.70’e falan düşer

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

koyup gecicez biiznillah..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2008 Şampiyonluğunda deplasmanda Sivası yenip garantilemiştik tarih tekerrürden ibaret deyimi geçerli olsun.

Ulan şu Lato oynarsa acayip sövücem ulan göz göre göre bi maç verdirtecek o herif bize hoca bu hataya düşmeyecektir diye umuyorum,Kadronun öbür kısmı ile çok ilgilenmiyorum Yasin olmasın bide işte

Afrin de Şehit olan Mehmetçiklerimizin Mekanları Cennet olsun..

Vur Mehmedim dümdüz edin o Afrin denen terör yuvasını

Şu ana kadar alınan skorlarla beraber bizim için şampiyonluk maçı denilebilecek kadar önemli bir maç haline gelmiştir. Hoca bunun farkındadır eminim de futbolcular da umarım farkındadır. Özellikle Gomis, Feghouli ve Rodrigues'den beklentim çok büyük. Ne hoca için ne de futbolcular için yarın oynayacağımız maç mazeret kaldırmaz. Gerekirse vurup kırıp parçalayarak kazanmamız gereken bir maç. Osmanlı maçındaki oyunla bu maçtan puan çıkaramayız orası kesin. Umarım Kayseri maçının ilk 35 dakikasındaki futbolu 60-70 dakikaya çıkarıp güzel bir galibiyet alıp döneriz. Hayırlısı.

Bu maçı yenersek gerçekten sadece Sivas'a koymamış olacağız her zamankinden fazlası olacak

Belhanda oynamasin bu macta. Laubaliligi maci verip, tam nefret ettirir kendisinden.

--------------------------------------------------Nando--------------------------------------------
Mariano-----------------Maicon--------------------------------Denayer/Serdar----------------------Latovlevici
---------------------------------Donk------------------------Tolga---------------------------------
Yasin/Sinan-------------------------------------Feghouli-------------------------------------Gary
------------------------------------------------Gomis-----------------------------------------------

Hoca vazgec su Selcuk sevdandan. Adam kafadan bir degisiklik demek . Sonradan al

Sonradan alsa da degisiklik yapmis oluyoruz mantik olarak bir yanlislik var mesajda

ben yine dısarıda olacagım.stresi kaldıramıyorum,hele fırat aydınusu hiç çekemeyeceğim.adam bursa maçında 2 penaltımızı vermedi.

Tolga-Selçuk oynarsa Belhandanın oynaması şart orta sahada çok kısır kalıyor takım aksi halde,Osmanlı maçında bile ilk yarı bu ikili ilen zorlandık

yarın bolca göreceğimiz bir sahne

5or8je.jpg

Geri
Üst Alt