17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

[video=youtube;agjq2cXbiq0]https://www.youtube.com/watch?v=agjq2cXbiq0[/video]

Vücut dili bile acayip gaz veriyor..Devreye geride girsek bile öyle konusmalar yapiyor ki hoca.. :D

Sivasspor (Muhtemel): Tolgahan, Auremir, Mattias Bjarsmyr, Medjani, Ziya Erdal, Delvin N'Dinga, Hakan Arslan, Bifouma, Mert Hakan, Emre Kılınç, Kone

Galatasaray (Muhtemel): Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Selçuk İnan, Tolga, Garry Rodrigues, Feghouli, Yasin, Gomis

Yasin hariç güzel Belh/Sinan iyi olurdu
Sinan bekliyorum ben son dakikaya kadar.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Robinho sola yakın oynuyor genelde yani mariono karşılayacak dert etme, asıl tehlike lato ~ bifouma olacak
Adam fişek gibi bizim kağnı kaç defa kaçıraracak bakalım

Hakli olabilirsin ama ben olsam rakibin en zayif halkasi Lato diye oradan yüklenidirdim manasinda yazdim o mesaji zaten :D Robinho nun son hali nasildir bilmem ama muhtemelen bu haliyle bile bizim Lato ya karsi oynasa onu maymuna cevirir.

DVI4ICCX4AAKrHm.jpg

Olamaz, Selçuk 11'de. :38573::hopelessness:

Bu kıtlıkta Selçuk'un oynaması neden garipseniyor

Yinede Selçuk Selçuktur diyip Donk oynamaz gibi duruyor

Gecen hftalardaki ilk 11 dusunulunce selcuk sart gibi duruyor. Tolga donk ikilisi prese dayanamaz ve pas yapamaz. Takimda pasor kimse yok ikinci yari dili disarda gezmeye baslayinca cikar.

Ne olursa olsun Donkun bir maç eksiği var hocanın bu riske girmeyişini anlamlandırabiliyorum

sivasta rybalka denen adam oynamaz umarım uzaktan cok tehlikeli sutları var her mac deniyor

Muslera
Mariano-Denayer-Maicon-Nagotomo
Tolga-Donk
Gary-Feghouli-Belhanda
Gomis

Takaşinin oynaması güzel şimdiki soru işaretleri

Serdar/Denayer
Donk/Selçuk
Yasin/Belhanda

Denayer formda. Kesinlikle Denayer. Donk Selcuga gore onde. Ikiside baktigin zaman agir yan pas ve garanti pas agirlikli oynuyor. Ancak Donk fiziksel olarak onde ve ayrica boyuda var.

Duran toplarda cikip vurabiliyor. Yasin/Belhanda bu en zor olani. Yasin topla alisverisi zayif oyuncu ancak hirsli caliskan defansina yardim eden bir oyuncu. Ayrica Belhanda ya gore gole

daha yakin. Belhanda ise bir pas ile isi bitirebilecek oyuncu. Ancak cok daginik, laubali ve ayni zamanda fizik olarak yetersiz. Pek bekini de takip etmez. Yinede ben hucum futbolu

gormek istedigim icin belhanda diyorum.

Bu maçta kaos ortamı yok, yok o oynamıyor, yok o parasını almadı, yok kafası karışık gibi işler dönmüyor şimdilik meydan okuma yok bu maç maalesef bir rahatlık var üstelik rakipler puan kaybetmiş bana puan kaybedeceğiz gibi geliyor inşallah yanılırım.

Geri
Üst Alt