17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

yasin-donk out,belanda-sinan in..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stad görevlisi rakı atıyor galiba müziklere bakarsak

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Maalesef Ndiaye’yi satmak şampiyonluğu satmaktır tezi doğru çıkacak sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet belhanda orta saha oynasın.
2 metre yanından gelen 50 topu kontrol edemesin.
Artistik pas veriyim derken kaptırılan 50 top kalemize gelsin.
10 metre yanındaki adama pas veriyim derken topu yine rakibe versin.

Sahada iyi oynayan kimse yok günah keçisi aramaya gerek yok bu yüzden. Bu maçı motivasyon ile kazanamayan takım şampiyon da olamaz maalesef.

Hoca bu maçta yenilirsek var ya sana çok pis sövecem haberin olsun çıkardığın kadroya bak da utan biraz 2 tane kazmayı ortaya dikmişsin futbol bilgine senin

sivas bok gibi oynuyor bizde böyle mal gibi gol yiyince takim konsantrasyonu gitti.
bari öyle hata yapiyorsun, hicmi ders almaz insan direklere adam al.
kalpten götürecek beni birgün bu salak.

Selçuku bilmezsek inanacaz sana

Aklına sadece Selçuk geliyor demi? Ben mesela defansa koyarım Koray Günter i, çekerim ön liberoya Maicon u koyarım yanına Belhanda yı bunlardan daha iyi oynarlar. Linnes i sol bacağı yok diye oynatmıyor, Linnes oynattığı 2 Adam dan çok daha iyi oyuncu tabi bu benim fikrim

Bu maç dönmeli

Victoria LopyrevaOnaylanmış hesap @LopyrevaVika 32 dk.
Hey! All @Galatasaray @GalatasaraySK fans! Let’s support the team right now and give them the energy and positive vibe to go back at the 1 place!

270a-1f3fd.png
26bd.png
1f981.png
V

Açıkcası maç sonucu beni ilgilendirmiyor ama bu takımın orta sahasının Fenerin orta sahasından farkı kalmamış. Yaratıcılık sıfır. Bu çok çok iç karartıcı bir maç oldu.

Ndiaye ile şampiyonluğu satmışız resmen ya da zora sokmuşuz diyelim. Keşke Belhanda gitseydi de Ndiaye kalsaymış.

Üzüldüm, keyif falan kalmadı inşallah çeviririz maçı

3-5 milyon kar yapalım diye kilit oyuncuyu sattık. hadi sattın da nasıl orta saha almazsınız ?

bu hamleniz 50 milyona mal olacak şampiyon olamayarak..

Ya beyler yine sacmaliyorsunuz orta sahada selcuk donk tolga var. İkisi oynacak selcuk oynasa niye selcuk oynuyor diyecek adamlar simdi niye donk oynuyor diyor.

Valla ne yalan söyleyim reis bende Belhanda 'yı beğenmeyenlerdenim ama Yasin denen vitaminsiz oynayacağına 1000 kere Belhanda oynasın bir adam top tepmekten başka bir işe yaramaz mı yav ?

Yasin formsuz diye burda 50 kere dedik yaw adamın tek işi boş kaleye gol atmak o olmayınca takımı sabote ediyor böyle

acil yasin yerine belhandanın girmesi lazım. yasinden daha kötü oynamaz heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca devre arası değişiklik yaparsa maç dönecektir.

Evet belhanda orta saha oynadın.
2 metre yanından gelen 50 topu kontrol edemesin.
Artistik pas veriyim derken kaptırılan 50 top kalemize gelsin.
10 metre yanındaki adama pas veriyim derken topu yine rakibe versin.

işte başka adam yok malesef donku izliyoruz çin işkencesi gibi adamın umrunda değil futbol belhanda en azından topu ilerde tutmamızı sağlar.

Dünya üzerinde yüzlerce bek oyuncusu varken Tarık Çamdal v2 bulup getiren yönetimimizi tebrik ediyorum.

Hoca iki değişiklik yaptı bile. Kimi sokar bilemiyorum ama. Belhanda, Selçuk, Eren adaylar.
Yasin ve Donk da çıkar

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt