17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Samet Aybaba: "Selçuk oynar diye tahmin ediyorduk, onun atacağı paslara göre hazırlanmıştık. Beklediğimiz olmadı."

yıllar sonra bir müsabaka öncesi cok pis gaza geldim..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fb, Bşk, Bjk, Ts daha kendi aralarında oynamadan liderliği alacağız Allah'ın izniyle.

Her maç önemlidir ama bu maç şampiyonluk adına kilit maçlardan birisidir

bu maçı alırsak trabzon maçına kadar önümüz açık, puan farkı yaparız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sivasspor tribünleri; "Ayağa kalkmayan Kayserili olsun"

Samet Aybaba: "Selçuk oynar diye tahmin ediyorduk, onun atacağı paslara göre hazırlanmıştık. Beklediğimiz olmadı."

Samet burada herhalde Selcuk'un bizim yari sahamizda iken ceza sahamiza dogru attigi hatali geri paslardan bahsediyor olsa gerek.

Nagatomoooooooo

DVM41dhWkAEXG5j.jpg

Şu maç 90+ da galip gelsek o kadar tatlı olur ki o stresi yaşamayı göze alabiliyorum yeter ki bu senaryo gerçekleşse kuşların dramı biraz daha artar böylece.

Galatasaray taraftarları yeni transfer Nagatomo'yu tribüne çağırdı. Japon futbolcuya takım arkadaşları, taraftarı nasıl selamlayacağını gösterdi. Nagatomo yumruk şovla karşılık verdi. (Futbol Arena)

bitane yerli var sanırım kadroda.
kazanıp lider olursak maç sonu seyr eyle cümbüşü :asd:

Fatih Terim: "Galatasaray tedbir almaz, Galatasaray'a tedbir alınır. Biz böyle alıştırıyoruz!"

K R A L

Şu maç 90+ da galip gelsek o kadar tatlı olur ki o stresi yaşamayı göze alabiliyorum yeter ki bu senaryo gerçekleşse kuşların dramı biraz daha artar böylece.
Kuşları telef edeceğiz derken arada biz de kaynarız kardeşim hiç gerek yok öyle bir strese :D Kayseri deplasmanındaki ilk 35 dakikalık oyunu 60-70 dakikaya çıkarıp rahat bir galibiyet almamız hepimiz açısından en sağlıklısı olur. Aksini düşünemiyorum.

Ulan bu tudor bjk basak ts yi gectim de yeni malatyayi yenmis olsak su macla basaka 4 bjkye 10 puan fark atmistik

Geri
Üst Alt