17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

önder özenin pilot kaleme bak yav. en son 20 sene evvel görmüştüm o kalemlerden.

Nagatomo ve Donk'u merak ediyorum bakalım nasıl oynayacaklar

bitane yerli var sanırım kadroda.
kazanıp lider olursak maç sonu seyr eyle cümbüşü :asd:

2 tane, Tolga ve Yasin var.

Cuma Besiktas macinda da Besiktas'in 2 yerli oyuncu vardi sadece ilk 11 de. Eger laf ederlerse bariz bir sekilde nedeni ortaya cikar.

DVM7VtrX4AI44x7.jpg

Donk, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 1 yıl 9 ay 19 gün sonra ilk kez ilk 11'de sahaya çıkacak. (Optacan)

Fatih Terim: "Galatasaray tedbir almaz, Galatasaray'a tedbir alınır. Biz böyle alıştırıyoruz!"

K R A L

çıkarmış masaya koymuş hocam.Ne büyük bir figür ne büyük bir futbol karakteri var adamda.

Allah Kerim
Fatih Terim

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

hırvat olsa 3lü savunmayla macı daha basından vermisti

yahu adamın hocalık vasfı hiç yoktu nasıl becerdiyse iyi giden takımı bozdu adam her maç farklı fanteziler yapmasaydı kadroda en az 5 puan farkla liderdik.

Oha... Robinho hangi vakit Sivasa geldi yahu. 20 yıl önce bu tür yıldızlar Anadolu takımına gelecek deseydi birisi ha s.. Len derdik herhalde

2 tane, Tolga ve Yasin var.

Cuma Besiktas macinda da Besiktas'in 2 yerli oyuncu vardi sadece ilk 11 de. Eger laf ederlerse bariz bir sekilde nedeni ortaya cikar.
kazanırsak bjk olayı görmezden gelinip bu konu bol bol konusuluacak reys. maçtan önce bahsetmiştik deriz bak görürsün.
insanları aptal yerine koymaya bayılıyorlar nasılsa bak emrenin hakeme siktir çekip ikinci saırıdan atılması bile konusulmayacak.

Macin adami donk rez alin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro

Gs-Fb maçları halt yemiş bu maçın yanında yav. Acayip heyecanlıyım Allah yardım etsin takımımıza.

Çok net bir gerçek var ki bu sene bizim için 3 adet kırılma dönemi olacak. Bir tanesini başarısız bir şekilde geçirdik zaten. Birincisi Tudor ile beraber çıktığımız ve hüsrana uğradığımız Fenerbahçe ve Trabzon maçlarıydı. O maçları alabilsek daha Kasım ayında psikolojik olarak şampiyon olmuştuk. Tudor sağ olsun işleyen çarkı bozdu ve yapamadık. Hakemlerin katkısı da oldu tabi ki inkar edemeyiz.

İkincisi ise tam anlamıyla bu hafta olacaktır. İlk başta böyle gözükmüyordu lakin şu ana kadar alınan sonuçlar bu maçın bu haftanın önemini arşa çıkardı diyebiliriz. Şu an resmen derbi maçı öncesi heyecanına benzer bir heyecan yaşıyorum. İnşallah bu sefer bu kırılma noktasını alnımızın akıyla atlatırız. Üçüncü kırılma noktası ise bence yine arka arkaya oynayacağımız Kadıköy deplasmanı ve içerideki Trabzon maçları olacaktır. Trabzon maçından sonra en yakın rakibimiz ile aramızda 4 puan gibi bir fark varsa eğer biz şampiyon olmuşuz demektir. Büyük ihtimalle totem yapıp maçı izlemeyeceğim ve forumdan takip edeceğim. Allah yardımcımız olsun.

Nagatoma reyiz maçın yıldızı olacak gibi bir his var

Geri
Üst Alt