17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Tolga-Donk un dalga geçtiğimiz topal-souza orta sahasından ne farkı var. hücum futbol anlayışı bu mudur.

Orta sahamız oyun zekası yönünden kıt iken kanatlarımız da aynı şekilde yasin ve gary. Bu tip deplasmanları bu oyuncular ile ancak 1 puanla atlatabilirsin. Hele kalecinde gevşeklik yaparsa mağlup olursun.

Bence kanat az 2-3 tane daha kanat oyuncusu koymak lazım. Bir ara yasin ve garry sağ kanattaydı ne alaka lan dedim ne alaka.

Sinan-Selçuk-Belhanda-Serdar bu 4 oyuncudan en az ikisini hemen oyuna almamız gerekir ...

Mus
Mari-Maicon-Denayer-Yuto

Garry-Tolga-Selçuk-feg

Eren-Gomis

Bence böyle çıkmalıyız.

Sana mi soracam lan ne yazacagimi, cekil karsimdan gevezelik yapma. Git dram yap diger konularda.
Futbol yazacaksan yazacaksın, yok Futbol hakkında yazmayacak isen böylesi bir ilk yarı sonrası sesini keseceksin. Tek amacın provokasyon, bom boş bir insansın. Şu tür mesajlarının dışında daha bir tane mesajın yok, hep aynı içerik hep aynı kabadayı ağzı.

Donkun duruşu bile benden bir halt olmaz diye bağırıyor. Tamam yoklukta oynasın ikinci yarı girsin ama ilk 11 başlatmak nedir. Takım orta sahada oyun dahi kuramadı. Boşa geçen bir 45 dakika üstüne üstlük yenik durumdayız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocaya çıkardığı kadro ile alakalı bir şey diyemem. Eldeki mevcutlarla çıkabilecek en iyi kadro olarak görünüyordu. Donk da FT ile beraber belki çıkış yapar diyorduk lakin yine bidonluğu devam ediyor anlaşılan :red: O vakit hiç acımayacaksın dakika 25 oldu mu çıkaracaksın. Bu kadar kötü oynayan bir takıma hocanın müdahale etmemesini yadırgadım.

Lakin devre arasına güveniyorum. Hoca, 2012'deki Samsunspor maçının devre arasındaki gibi uyarıdan daha koyu bir şekilde oyuncuları sevmek! zorunda belli ki. Şu an soyunma odasında kıyametler kopuyordur diye tahmin ediyorum.

belhanda bu takimin bankosu olmali

terim feghuliyi forvet arkasi oynatarak ne yapmaya calisiyor

Fernando ve ndiyaye çok farkediyor bariz belli tolga okadar koşmasına rağmen bu kadar ısırgan değil selçuk bu maçta iş yapmaz son dklarda duran toplar olunca girsin

Şampiyonluk geri dönüşümüzü yaparız inş.

Orta sahamız zayıf gözüktü ve baskı karşısında dağıldı (lig başından beri böyle)

Yine de fazla karamsarlığa gerek yok. 1-2 değişiklikle 2.nci yarı daha farklı olur diye umuyorum.

Terim’e güveneceğiz başka yolu yok.

Bu orta saha ile işimiz gerçekten çok zor.
Bari Melo'yu geri çağırsaydınız.
Ndiaye'nin satışını anlarım da ama yerine en azindan kiralık birini bulmalıydık.

Donk ve Tolga için bari top keserler diyorum oda Yok ortada dolanıp duruyorlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan hadi iyi bir reaksiyon ile dönsün şu maç çok ihtiyacımız var bu galibiyete

Geri
Üst Alt