17/18 H:20 | Sivasspor 2-1 Galatasaray | MS | 4 Şubat

Şu kadar önemli maçta takımın oynadığı futbol kabul edilemez.Orta sahaya transfer yapmamak hele ki Fernando yokluğunda fişimizi çekebilir.

edit

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu ortasaha sinyalini Osmanlı maçında verdi bugün kabak gibi çıktı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

donk allah belan versin.

maç boyu koşmadı savunmada ve hücumda hiç bir şey yapmadı ama 90 dk oyunda kaldı.

bu allahın belası donk yerine iyi olmasada bir şeyler yapmaya çalışan tolga oyundan çıktı.

Fatih Hoca'nın sakinliği beni benden aldı.

Felaket telalligi yapmak istemiyorum ama, bu sene sampiyon acik ara basak olur, biz ise 3. oluruz. Bu takim sittin sene deplasmanda kazanamaz. Terim de agir sacmaliyor, donk ne lan? Tolga ne lan? Her ikisi orta göbekte ne lan??

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Sampiyonluk son hafataya kadar surer. sanslar %50-%50.

Iceride basaksehiri yenecegiz.

Melo - Selçuk = ✓

Badou - Fernando = ✓

Tolga - Donk = Şampiyonluk Bye Bye

Öyle merkez olmaz:
- Ağır
- Teknik kısıtlı
- Çevik / Atletik (Hız) Yok
- Futbol Zeka vasat

Öyle Büyük takım orta saha mı olur ?!

Son düzenleme:
kendi elleriyle sampiyonluk verme buna denir basla secim yönetim satilan oyuncu hakem federsayona karsi agirligini koyamamak.
birde mal kaleci.
buna ragmen sampiyon olursak mucize olur.

İster beğenelim ister beğenmeyelim Belhanda bu takımda oynamalı ... Donk şu haliyle Kasımpaşa da bile oynayamaz ne kesicilik ne oyun kurma adamın elle tutulur olumlu bir özelliği yok...Yasinbu formuyla kulübede olmalı...Kazansak çok güzel olacaktı hem puan avantajı hem de arkamıza alacağımız rüzgarla güzel işler yapabilirdik...

donk un bir daha maç kadrolarına alınmaması gerekiyor.

haftaya feghouli de yedek oturur.

Yalnız bu orta saha ile şampiyonluk hayal olur.
Fernando acilen gelmeli

Hoca cok buyuk hatalar yapti oyuncu degisikliklerinde. Tolga gibi 15 km kosan adami cikarip Donku sahada tutmasi, Yasin gereksizinin ilk yarida cikmasi gerekirken 70 dk sahada kalmasi. Cok buyuk iki hata

2.Yarıya belhanda selçuk alır diyordum ben lakin o donkunda Allah belasını versin kim transfer etti kim onay verdi klübün kapısından içeriye kim soktuysa onunda .....................................

Puan olarak sıkıntılı değiliz belki ama oyunumuz sıkıntı.

Orta saha böyle olmaz. İşin kötüsü iyi bir orta saha oluşturacak oyuncu grubu da yok.

Savunmada Nagatomo sola çare olur mu göreceğiz. İlk maçtan erken konuşmayalım biraz daha izleyelim.

Yalnız ilginç bir mesele var ki sağ tarafta güvendiğimiz Mariano'nun da performansı düşmeye başladı. Bu adam böyle değildi ilk haftalarda.

Maalesef bu performans şampiyon yapmaz. Tersine kırılgan yapımızdan ötürü çok gerilere düşebiliriz.

Yanılmak isterim ama ümidimi ciddi anlamda kırdı bu maç. 15-16 ve 16-17'deki gibi kırılgan orta saha ile tutunmaya çalışan takım görünümüne büründük bir anda.

Bizim futbolcularda şikecilerin futbolcularındaki hırsın çeyreği Yok.ulan hakem ananı bellemiş iki çift laf etsene.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne hoca için ne de takım için mazeret kaldırmayacak bir maçtı ve biz mağlup olduk hem de rezil bir futbol ve ruhsuz bir şekilde mağlup olduk öyle mi? Diyecek bir şey yok. Şampiyonluk ümitlerimiz büyük ölçüde örselendi yine. Yani elimizi kolumuzu sallayarak şampiyonluğu alabileceğimiz böylesine garip bir sezonda şu duruma gelmek gerçekten büyük bir başarı.

Öncelikle Tudor ve Dursun'un gelmişini geçmişini gayet güzel bir şekilde tekrardan anıyorum. Fatih hoca ve oyuncuları ise Allah'a havale ediyorum. Çok daha ağır konuşurum da şöyle bir iki saat forumdan uzak kalsam iyi olacak sanırım. Yoksa normalde tasvip etmeyeceğim şeyler çıkacak ağzımdan.

Melo - Selçuk = ✓

Badou - Fernando = ✓

Tolga - Donk = Şampiyonluk Bye Bye

Öyle merkez olmaz.

- Ağır
- Teknik kısıtlı
- Çevik / Atletik (Hız) Yok

Öyle Büyük takım orta saha mı olur ?!

tolga zaten tam mal ne yapcagini bilmeyen oyuncu.
bari belhanda oynasa yine 2 yari gördük fark olacagini.

Fatih Terim'in oyun felsefesi 2013'de bitti, kendine yeni bir futbol felsefesi bulsun, bunuda uygulamaya baslasin.

Hoca kendi eliyle mac veriyor, yazik gunah.

Denayer 2 mac iyi oynadi ne oldu yani? Aynisi Donk ve Yasin isimli gerizekalilar icinde gecerli.

Hoca sinifta kaldi, maci kendi verdi

3 mac'tir eziliyoruz.

fatih hoca dogru 11 çıkardı.alex tascıoglu denen şerefsiz yine yaptı yapacagını.değişiklikler için ne diyim?sadece yasin ve tolga olayına yanlıs derim.ama bizde belirsiz oyuncular var,belhanda ve sinan gümüş gibi ne yapcagı belli olmayan....selcuk 45 dkyı zor cıkarıyo.takım bu.ve fatih hoca risk alan bi adam ve sayesinde maçı son 10 dk 3-2 de kazanabilirdik.

eğrisi dogrusunu bulabilirdi yani.saglık olsun.bu zor ve şikeci takımla olan deplasman bitti.fernando yakında döner ve liderliği alırız.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt