17/18 H:21 | Başakşehir 0-2 Fenerbahçe | MS | 11 Şubat

cubuklu tosun yoktu galiba bu macta

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Fenerbahçe yenilmez. Tam beraberlik maçı, tam Aykut işi. Büyük ihtimalle 2 golden fazlası çıkmaz.

Başak puan kaybeder, biz Antalyaspor u geçersek, lider olabiliyor muyuz?

Fenerbahçe yenilmez. Tam beraberlik maçı, tam Aykut işi. Büyük ihtimalle 2 golden fazlası çıkmaz.

2li averaja lig bitince bakılıyor lig boyu genel averaja bakılıyor bu sebeple oluruz da kanımca pek mühim bir şey değil haftalık liderlikler

edit : 3 fark atmamız lazım tabi :D

Son düzenleme:
2li averaja lig bitince bakılıyor lig boyu genel averaja bakılıyor bu sebeple oluruz da kanımca pek mühim bir şey değil haftalık liderlikler
Teşekkür ederim. Haftalık liderlik benim için de mühim değil fakat liderliği alırsak devam ettiririz gibi geliyor.

Eger besiktas bir kac puan daha az almis olsaydi ben de fb galibiyeti makul derdim belki

fakat simdi fb kazanirsa , orn. Bjk fb macinda bu sefer beraberlik duasina cikmamiz gerekir

cunku bjk nin ekstra 2 fb ekstra 2 munih maci olsa da her maci kaybedecek de degiller , belki munihten fark yer , kupada fb ye elenirler ama ligdeki maclari kazanirlar , belli olmaz ki bu is

yani fb nin bjk yi deplasmanda yenecegini hic sanmiyorum ama bu kez de bjk o mactan 3 almis olacak

bu yuzden cok takimli yarislarda bu tip maclar ne kadar cok berabere biterse o esnada baska takimlarla oynayanlar o kadar avantaj yakalar

Berabere biterse liderlik için Antalya'ya 4 fark atmalıyız.

fb aykut kafasi ile defansif cikarsa basak delip gecer bunlari

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Yeni malatya ya da bjk macindan sonra sampiyonluk orani artmis yani bize verilen ihtimal azalmisti baya ama hem kupadaki derbi eslesmesi , hem de bjk nin fiksturu ile Gs ile basaksehirin oranlari surekli dustu

bu hafta Gs kazanirsa 2.25 gibi oranlar olacaktir , hele diger mac berabere biterse 1 e 2 gibi bir denklem cikar

bunun da anlami 50% Gs sampiyon olur , 50% de diger takimlarin toplamindan biri olur demektir

bunun asil sebebi de bizim derbileri kendi sahamizda oynamamizdan ziyade , herkesten sonra oynayacak olmamizdir

cunku oraya 5-6 puan onde girebilen bir Gs nin sampiyonlugu vermesi icin hepsine iceride ust uste yenilmesi lazim , bu da cok akla uygun gelmiyor

lige bak,bj ile basak o kadar antipatik les moron spastik 2 ekip ki, yillarin sikeci serefsiz fb bile bunlarin yanında lolipop yalayan bebe gibi sempatik kaliyor..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan Demirel, Isla, Neustadter, Neto, Hasan Ali, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Aatif, Giuliano, Fernandao,

Medipol Başakşehir'in 11'i: Volkan Babacan, Caiçara, Chedjou, Attamah, Clicy, Mahmut, İrfan Can, Visca, Gökhan İnler, Arda Turan, Adebayor

Mahmut, İnler, İrfan orta sahası için yorumları alalım.

Fener'in yenmesini isteyince Fb taraftarının Aykut'tan neler çektiğini 11 i görünce anladım :)

Geri
Üst Alt