17/18 H:21 | Galatasaray 3-0 Antalyaspor | MS | 12 Şubat

Antalya’nın muhtemel 11’i ultra yeteneksiz fakat it gibi koşabilecek futbolculardan kurulu. Gereksiz direnç verilmemeli rakibe, erken gol çok rahat bir maç geçirtir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Antalya ile son 10 senede oynadığımız maçlarda 2012-2013 ve geçen sene hariç hep puan kaybettiğimiz bir takım. Ömer Çatkıç zamanında acayip sinir oluyordum bunlara.

SamiYen'de Antalya'nın 9 kişi kaldığı ve 1-1 biten maç vardı mesela.. O maçta çıldırdığım kadar az maçta çıldırdım.

Herkes bu maç için rahat ama ben korkuyorum bu Antalya'dan senelerdir.

Antalya kiminle baski kuracak merak ediyorum. Salih ucan bile sakatmis adamlarda. Güle oynaya sezonun en coskulu macini oynayacagiz bugün.

Skor tahminim:

4-0

Goller:

Gomis (2)
Belhanda (1)
Serdar (1)
Renktas baski dedigim öyle baski degil, orta saha oyuncularinin oyun tarzi.
Bunu Selcuk onyadigi zaman cok rahat görebilirsin, rakibin orta saha oyunculari rakibe basarak oynuyorlar ise Selcuk tamamen kaybolup gidiyor.
Yok eger rakibin orta saha oyunculari rakibe basarak oynamiyorlar ise, iste o zaman Selcuk en azindan pas trafigine katilabiliyor.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu Antalya ile son 10 senede oynadığımız maçlarda 2012-2013 ve geçen sene hariç hep puan kaybettiğimiz bir takım. Ömer Çatkıç zamanında acayip sinir oluyordum bunlara.

SamiYen'de Antalya'nın 9 kişi kaldığı ve 1-1 biten maç vardı mesela.. O maçta çıldırdığım kadar az maçta çıldırdım.

Ayni hislere sahibim.

Renktas baski dedigim öyle baski degil, orta saha oyuncularinin oyun tarzi.
Bunu Selcuk onyadigi zaman cok rahat görebilirsin, rakibin orta saha oyunculari rakibe basarak oynuyorlar ise Selcuk tamamen kaybolup gidiyor.
Yok eger rakibin orta saha oyunculari rakibe basarak oynamiyorlar ise, iste o zaman Selcuk en azindan pas trafigine katilabiliyor.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Ayni hislere sahibim.

benim için 2007-08 sezonundaki Kasımpaşa maçı bir milattır. O hafta hem Fener,hem Bjk kaybetmişti sanırım ve biz liderdik. Kazansak farkı açacaktık ve rakip düşmesi neredeyse kesin olan Kasımpaşa'ydı ve evimizde bir frikik golüyle yenilmiştik. Neyse ki sene sonu şampiyonluk gelmişti yoksa o maç belki hala konuşulurdu. Baya şok ediciydi çünkü.

Karlı bir havada oynanmıştı, maç bitiminde ömer Çatkıça gol atamayan yeteneksizlere küfür ederek 4 km yürümüştüm. Şimdi de yorumcu yapmışlar.

Karlı bir havada oynanmıştı, maç bitiminde ömer Çatkıça gol atamayan yeteneksizlere küfür ederek 4 km yürümüştüm. Şimdi de yorumcu yapmışlar.

o 2012'deki maç. 2008-09 sezonunda da buna benzer maç vardı. Maç 1-1'di ve herif son 25 dakika her aut atışında 3 dakika bekledi, sürekli yerlere yattı ve en son maç bittiğinde tribünlere el hareketi çekip kırmızı yemişti. Bu maçı söylüyorum ben;

YouTube

DV1ZSwfXkAAaYUG.jpg

Reis Antalya Maçı analizini okumuşlar benim kadroyu paylaşmış Bein. Hahahaha. :asd22:

rE Re RE

Ra ra rA

CİMBOM CİMBOM CİMBOM BOM!!!!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saçma bir golle maça geride başlayacağız gibi hissediyorum nedense sonucu ise bilemiyorum

Gol yemeden kazaniriz artik umarim.

4-5 bin bilet hala satışta fiyatlardan dolayı ve pazartesi olması nedeniyle beklenen talep yok ne yazık ki stadda boşluklar göreceğiz

Taraftarlarimiz bu konuda gecer not alamadi ne yazikki. Herhangi sekilde bu macta stad dolu olmalidir sinerji acisindan

Carrasco'nun bugün kendini göstermesi çok önemli bakalım ayağı ve eli ne kadar düzgün ve zeki bir kaleci olduğunu anlarız sonra ki maçlarda Muslera'nın koltuğunu sallayıp korku salması lazım

Bugün simdiye kadar lig maclarinda daha siftah yapamamis birisinin gol atacagini düsünüyorum.

Mesela Selcuk veya Serdar olabilir.

Geri
Üst Alt