17/18 H:21 | Galatasaray 3-0 Antalyaspor | MS | 12 Şubat

Oyuncu değerlendirmesi yaparken oyunun çok durmasını da göz önüne almak lazım.İlk yarı,Konya maçının ilk yarısına çok benziyor

Neden denmesin birader abi kardes anlaminda degil mi ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Birader yaşça küçük olana denir, günlük kullanımda da çok olumlu çağrışımlar yapmaz. Ulan da oğlan anlamına geliyor mesela ama tanımadığım birinin dışarda bana ulan demesi benim için kavga nedeni. Aynı şekilde dışarıda tanımadığım biri benimle konuşurken birader derse uyarırım.

Maaşallah diyeyim, Terim farkını görüyoruz. Sezondan neredeyse ümit kesmiştim ki bu kadar kısa sürede bu takımın bir ''Fatih Terim'' takımına dönüşebilmiş olmasından büyük haz duydum. Böylesine hatları birleşik şekilde mücadele edelim de kazanıp kaybetmek, şampiyon olup olmamak sonraki mevzu. Tabi ki çoğunlukla kazanıp, sonunda şampiyon olmak en güzeli...

Kadroda varlığını ziyan saydığımız Donk adeta yeni transfer gibi, Selçuk bile uzun süre sonra gözüme futbolcu gibi görünmeye başladı!:asd22:...

Donk böyle devam ederse, merkez orta sahada Donk-Fernando ikilisiyle devam edilebilir, diye de düşündüm; Donk defansif, Fernando biraz daha önde...

Rodrigues' i övmeden olmaz; ideal 'fırlak' kanat oyuncusu. Diğer kanatta orta saha özellikleri ağır basan Feghouli' nin olması kendisini daha da değerli kılıyor. Yalnız Feghouli fiziken beklediğim durumda değil halen...

Türk Telekom Stadyumu'ndaki taraftar sayısı: 33.962

Sa ikinci yarı Gomisi bekliyoruz

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DV2nmvSX4AcEhOR.jpg

Milan'ın Çinli başkanı David Han Li, Türk Telekom Stadyumu'nda. (@buzzspor)

Alll bizi allll <3

malafatlari bileyelim 2. yari GOAL-SHOW devam edecek

Direkte patladi top!

Geri
Üst Alt