17/18 H:21 | Galatasaray 3-0 Antalyaspor | MS | 12 Şubat

1661729_Galatasaray_SK.jpg

Be şekilde olabilir maç kadrosu

Fernando dönünce

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Nagatomo
Fernando
Selçuk
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

On biri ve

Linnes
Tolga
Sinan
Yasin
Eren

Hamle oyuncusu olarak kullanılarak gideriz. O gelene kadar dün ki 11 e Mariano ve Garry girer bir tek.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu gazla antalyayıda katarız önümüze kasımpaşayıda.
fikstür bizden yana fener maçına kadar.
en iyi şekilde değerlendirmek lazım.

Dünkü güzel oyunun devam etmesini ümit ediyorum. Böyle maclarda ne kadar cok gol atabiliyorsak atmaliyiz.

Tam averaj kasmalik mac. Antalya deplasmanda 9 macta sadece 5 gol atip 21 gol yiyerek 3 puan alabilmis ( 0 galibiyet / 3 beraberlik )

Osmanli macinda cok gol kacirdik, Osmanlinin da net pozisyonu vardi yanlis hatirlamiyorsam. 6-1/ 6-2 falan bitecek bir mac 2-0 bitti sonucta yetersiz bitiriciligimiz yüzünden.

Hamza ya ne kadar atabiliyorsak atmaliyiz bu mac.

niye pzrtesi oynuyoruz yine ya

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Mariano'nun da tırpanı yemesi çok ama çok yakın duruyor.Bu maçta da formsuz görünürse hoca kesiği atar eminim.Bir an önce kendisini toparlaması lazım

Hamzaoğlu: "Galatasaray maçı çalışmalarımız iyi gidiyor. Fatih Terim hocamı da tebrik ederim, başarılar dilerim. Fatih hocadan çok şey öğrendim, kızımın adını da o koymuştur."
Hamzaoğlu: "Fatih Terim'i bir ağabey bir baba gibi seviyorum. Hayatımın her önemli evresinde Fatih Hoca'nın imzası vardır."
Hamzaoğlu: "Galatasaray'ın acilen maç kazanması gerekiyor, geçen hafta çalkantılı bir maç oynadılar kazanmak isteyecekler. Galatasaray'da taraftarla çok güzel günler geçirdim. Onların karşısına çıkacağım için çok heyecanlıyım."

adam²

Carrasso
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Donk Selcuk
Feghouli Belhanda Rodrigues
Gomis

Eray, Ahmet, Koray, Hakan, Latovlevici, Linnes, Tolga, Yasin, Sinan, Eren.

Antalyaspor'da antrenmanda sakatlık geçiren takım kaptanı Zeki Yıldırım'ın Galatasaray maçında forma giyemeyeceği açıklandı.

Ferhat
Sangare Diego Celustka Sakıb
Maicon Charles Hakan Danilo
Emre Deniz

Böyle çıkarlar

3-1 veya 8-0 biter

Antalyaspor'dan gol yemeyiz heralde. Vasat takım. 4-0 net skor olacakmış gibi. 5-6 da gelebilir.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt