Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.682
- 1.855
- 403
Kazanmalıyız değil. 5 atıp korku salmalıyız
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen hafta kazansaydık işi bitirmiştik bu haftayla beraber. Zor mac olacak, puan kaybedecegimizi düsünüyorum, bizim herifler konsantre olamıyor
Pozitif olmana saygı duyuyorum ama Sivas maçı için de aynı tarz şeyler dedin rezil oynadık, sen tersini de bence Sergengs cimbom 2015te bile bu kadar tırsak değildi
Konsantrasyon kaybından ziyade sanki camia olarak o tuttuğunu koparan,winner diyebileceğimiz kazanma alışkanlığımız kayboldu.2 sezondur aynı maçlarda kopuyoruz yarıştan.Antalya maçında da puan kaybı olursa hiç de iyiye işaret olmaz bu.
bilet verin gidelimMaçta en fazla 30 bin olur bence. Son haftalarda bayağı seyirci azaldı bizim oyunla alakali
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
acıkcası ben sivas maçı için olumlu konusmadım ama umutlu olmaya calıstım.hatta en cok korkan bendim forumda.korktugum da basımıza geldi zaten.iyi takip etmemişsin beni.bence senle beraber forumun geneli kötümserlikten arınırsa iyi olurPozitif olmana saygı duyuyorum ama Sivas maçı için de aynı tarz şeyler dedin rezil oynadık, sen tersini de bence Sergen
Maçta en fazla 30 bin olur bence. Son haftalarda bayağı seyirci azaldı bizim oyunla alakali
Canım benim ben hiç yorum yapmadım kiacıkcası ben sivas maçı için olumlu konusmadım ama umutlu olmaya calıstım.hatta en cok korkan bendim forumda.korktugum da basımıza geldi zaten.iyi takip etmemişsin beni.bence senle beraber forumun geneli kötümserlikten arınırsa iyi olur