17/18 H:21 | Galatasaray 3-0 Antalyaspor | MS | 12 Şubat

liderliği alırsak liderliğin getireceği etkinin çok iyi olacagını düşünüyorum.şampiyonluk yarısında lidersen bırakmamaya calısırsın çünkü bunu.heleki basında fatih terim varsa....

yapmamış olabilirsin ama genel havan öyle senin forumda,çabuk pes ediyosun gibi.en ufak bişeyde olumsuzlugun üst seviyelere çıkıyo abi
Çocuklarla ugrastigim için sabırım kalmamış olabilir . Yani gerçek hayatta da biraz karamsarlık sarmış sanırım. Diğer taraftan takım deplasmanda umut vermiyor onda karamsarlık yok bence. Yarın eze eze yeneriz ama zor deplasmanlarda eze eze birini yeneriz diyemiyorum. Umarım takım bir hava yakalar artık

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çocuklarla ugrastigim için sabırım kalmamış olabilir . Yani gerçek hayatta da biraz karamsarlık sarmış sanırım. Diğer taraftan takım deplasmanda umut vermiyor onda karamsarlık yok bence. Yarın eze eze yeneriz ama zor deplasmanlarda eze eze birini yeneriz diyemiyorum. Umarım takım bir hava yakalar artık

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ziya ileri cok cıkıyo son maçlarda,ortaları da isabetli.feghouli cıkmasına müsade etmemeli.ve mariano ile biz felç etmeliyiz ziyanın oldugu o kanadı....önce basaksehir puan kaybetsin de sonrasında dısardayım zaten...

ben yine dısarıda olacagım.stresi kaldıramıyorum,hele fırat aydınusu hiç çekemeyeceğim.adam bursa maçında 2 penaltımızı vermedi.
önce basaksehirin puan kaybı için sinerji yapsanız

sivas macından önce yazdıklarıma baksana.olumsuzlugun önde gideni.tırsaklık,stres.ama sivas maçından sonra deplasman korkum bitti.özgüven geldi.millet havaya girmiş maç yorumlarında,ben kazanırız bile diyememişim.

Muazzam bir futbolla liderligi almaliyiz. Haftaya Kasimpasa'yi yenip Kadiköy'e fire vermeden gitmeliyiz.

Besiktas-Fenerbahce derbisinden cikacak olumlu bir sonuctan sonra Fenerbahce ile aramizda 5-6 puan olabilir.

Terim artik Sivas'taki gibi cag disi futbol oynatmamali.

Bu maçta puan kaybı taraftarı çok ciddi yaralar ancak kazanırsak diğer 3 takım medyayı da kullanıp büyük oyunlar peşine düşer.

Carrasso
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Donk - Selçuk
Feghouli - Belhanda - Rodrigues
Gomis​

Son düzenleme:
Antalyaspor’un yarın oynayacağı Galatasaray mücadelesinin 20 kişilik kamp kadrosu belli oldu.

Kamp kadrosunda geçtiğimiz gün antrenmanda sakatlanan Zeki’nin yanı sıra Salih’e de yer verilmedi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun belirlediği 20 kişilik kamp kadrosu şu şekilde:

* Ferhat Kaplan
* Ruud Boffin
* Ozan Evrim Özenç
* Diego Angelo
* Ondrej Celustka
* Yekta Kurtuluş
* Musa Nizam
* Chico Grando
* Deniz Kadah
* Charles Silva
* Maicon Marques
* Johan Djourou
* Sakıb Aytaç
* Emre Güral
* Hakan Özmert
* Danilo Sousa
* Nazım Sangare
* Yusuf Çelik
* Harun Alpsoy
* Milan Jevtovic

İnşallah yarın bir kaza olmaz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İsteğim 5 maç 15 puan

Bu süreçte

Trabzon-Başakşehir -> Trabzonspor
Konya-Beşiktaş -> Konyaspor
Beşiktaş-Fenerbahçe -> Beşiktaş

olursa tadından yenmez.

25. Hafta sonunda

1. Galatasaray 56
2. Başakşehir 52 (maksimum)
3. Fenerbahçe 50 (maksimum)

yazmalı.

Eray oynarsa bi ufak içerim oynamazsa çay demleyip izlemeyi düşünüyorum..

İsteğim 5 maç 15 puan

Bu süreçte

Trabzon-Başakşehir -> Trabzonspor
Konya-Beşiktaş -> Konyaspor
Beşiktaş-Fenerbahçe -> Beşiktaş

olursa tadından yenmez.

25. Hafta sonunda

1. Galatasaray 56
2. Başakşehir 52 (maksimum)
3. Fenerbahçe 50 (maksimum)

yazmalı.

Kisaca Kadikoy'e en kotu en yakin rakibe 2 maclik fark atmamiz lazim.

Bu maçı kazandığımız takdirde lider olmamızın da moraliyle Fenerbahçe maçına kadar puan kaybı yapacağımızı düşünmüyorum.2. kez liderlik fırsatı elimize geçmişken bunu da geri çevirmek olmaz.

sacma bi oyun oynamayalim artik terimin takimini izlememiz lazim. Eze eze rakiplere korku vere vere kazanmamiz lazim

..
cdab69adde2c2a8e93f3c1a05fad3741.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt