bende küfür edicem zaten maçın bitmesini bekilyorum bu ban olayınada artık bi adam akıllı şey getirin a yazıyoruz banlıyorsunuz arkadaş. Bu kadar saçma sapan bi yönetim tarzı olmaz 6 gün ban atmak nedir la ? verirsin 1 2 gün ceza olur biter , görende kuşlarla kargaları banlıyo sanar. Kendi takımımızın forum platformda çekmiremeyip konuşamayacaksak nerde konuşacağız ?

Kufur etmeyin siz de . Usuluyle gosterin tepkinizi . Ustelik sesli de degil kacsin agizdan

bile isteye kufur ediyorsunuz kurallara aykiri olmasina ragmen

kufur okumak istemiyoruz , guzel guzel yorum yapan tonla insan var burada

Bunun kötü ya da kötü hakemlikle hiçbir alakası yok. Bu düpedüz talimatla verilen bir penaltıdır. Dünyanın en kötü hakemi bile şu pozisyona penaltı çalmaz.

gol atarsak hakeme küfredeceğim ceza vermemenizi umuyorum sayın adminler !!!

Yaw adam istediği gibi atlar. Ister balıklama dalar ister bodozlama. Adam topa müdehale etti mi? Etti, o zaman bitti kardesim ne sacmaliyorsunuz. Adam rakibe dokunmutor bile.
Rakibe temas var ama Serdar üzerine düşeni yapıp pozisyonu bitirdikten sonra. O noktadan sonra Serdar ortadan tuz buz olup kaybolmayacağına göre o müdahele faul falan değil.

Serdara kızıyorsunuz belki öyle girdi diye arkadaşlar ama pozisyonu tekrar izleyin. Rakip çok hızlı ve Serdarın sırtı kaleye dönük. Orada o şekilde girmekten başka bir şansı yok, aksi takdirde rakip ya o hız ile yanından basıp geçerdi ya da Serdar gerçekten faul yapmak zorunda kalırdı.

bu halis denen kavasın ligin gelmiş geçmiş en büyük tetikçilerinden biri olduğunu uzun zamandır herkes biliyor. bu maça atanması tesadüf değil

2. Yari surekli yere atlamaliyiz halis dayanamayip calar birine

Fatih Terim takıma daha sirayet edememiş yoksa tüm oyuncular ve hoca hakemi pisi gibi yapardılar.

Penaltiymis guldurmeyin beni. Serdar daha harekete baslamadan hakem dudugu agzina goturuyor. Adamin niyeti belli zaten. Bu olmazsa en ufak bi pozisyonda yine verecekti.

Ama ben eminim ki ikinci yari bu kasimpasa totoslarini hakemle beraber sahaya gomecegiz

ayrica bir parantezde bu veysel denen salaga acmak istiyorum. Nasil bir kuyruk acisi varsa bizden yana. Her oynanan macta boyle cirkeflige vuruyor isi. Ekmegimizi yedin ulan yavsak adam ol

Kufur etmeyin siz de . Usuluyle gosterin tepkinizi . Ustelik sesli de degil kacsin agizdan

bile isteye kufur ediyorsunuz kurallara aykiri olmasina ragmen

kufur okumak istemiyoruz , guzel guzel yorum yapan tonla insan var burada

Yahu takımın anasını belliyolar her türlü haksızlık var her türlü şey var oturup mısır patlatıp maç izlememizimi bekliyorsunuz , sinirleniyoruz işte tutamıyoruz kendimizi bunların 7 düveline küfür etmeden rahatlayamaz ki insan. Hayır ceza verirsinde 2 gün verirsin 3 gün verirsin 1 1.5 hafta cezamı olur ne burası shiftdelete veya donanımhabermi tuttuğumuz takımın forum platformu.

Fenerbahçeli bile biliyor ne olduğunu

Rıdvan Dilmen:"4 açıdan izledim 3 açıdan Kasımpaşa'nın penaltısı penaltı değil..."

Yazıklar olsun be!

hizli rakibe karsi serdarin ne yapmasini bekliyordunuz

mal mal bakmasini mi

rofl

Apo sen anca tribünlere el salla, hepiniz süt dökmüş kedi gibisiniz, etkisizsiniz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt