Oyle topa girersen adam tabi verir penaltiyi. Normal bir giris degildi o.

fatih terim maç sonu şu hakemler hakkında konuşmazsan sende Adam değilsin.
Her hatanıza varım.Ama şu takımın haklarını savunmayan adam siktrsın gitisn...
fatih terimin sert konuşmasına gerek yok bence cezayı verirler hemen zaten bahane arıyorlar. yönetim çok sert konuşmalı bu iş yönetimin

Penaltıyı da Halis kullansaydı keşke. Ne de olsa kendi yarattı.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır örnek fener beşiktaş neyse Allahın adaleti şaşmayacak buna inaniyoruz.

Pozisyonda rakibe müdahele var ama topa müdahele edip pozisyonu bitirdikten sonra. Bu da gayet doğal çünkü rakip koşmaya devam ediyor sonuçta, Serdar ne yapsın tuzla buz olup ortadan mı kaybolsun?

Cikar tolgayi al sinani don cift forvete ve 4-1 al maci.

Tam sinanlik mac.

Ama Fatih hoca buyuk ihtimal ereni alir. :(

Saçmalamayın lan, pozisyonun nesi penaltı. Hep böyle objektiflik yapmaya çalıştığınız için ebemize atlıyorlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rıdvan pezosuna bak ya net yorum yapamam dedi, ulan köpek başka zaman yırtınırsın sabaha kadar.

Penaltı ile uzaktan yakından alakası yok

bende küfür edicem zaten maçın bitmesini bekilyorum bu ban olayınada artık bi adam akıllı şey getirin a yazıyoruz banlıyorsunuz arkadaş. Bu kadar saçma sapan bi yönetim tarzı olmaz 6 gün ban atmak nedir la ? verirsin 1 2 gün ceza olur biter , görende kuşlarla kargaları banlıyo sanar. Kendi takımımızın forum platformda çekmiremeyip konuşamayacaksak nerde konuşacağız ?

Geri
Üst Alt