Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Oyle topa girersen adam tabi verir penaltiyi. Normal bir giris degildi o.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ceza ver buttonu hazirladim reis, sen bastirBu maci kazanalim, bi post yazacagim. Sakin ceza vermeyin yeter artik
fatih terimin sert konuşmasına gerek yok bence cezayı verirler hemen zaten bahane arıyorlar. yönetim çok sert konuşmalı bu iş yönetiminfatih terim maç sonu şu hakemler hakkında konuşmazsan sende Adam değilsin.
Her hatanıza varım.Ama şu takımın haklarını savunmayan adam siktrsın gitisn...
Aynen oyle serdarinda malligi var bu pozitiondaOyle topa girersen adam tabi verir penaltiyi. Normal bir giris degildi o.
ceza ver buttonu hazirladim reis, sen bastir
Ne alaka ya önemli olan nereye girdiginOyle topa girersen adam tabi verir penaltiyi. Normal bir giris degildi o.
yok reis bazen mala bagliyor, bazi maclarda yapiyo bunu bu oyle maclardan maalesef.hakemin körlügü yüzünden serdari suçlamamak lazim
Rıdvanı niye dinliyorsun kiRıdvan pezosuna bak ya net yorum yapamam dedi, ulan köpek başka zaman yırtınırsın sabaha kadar.
Rıdvan pezosuna bak ya net yorum yapamam dedi, ulan köpek başka zaman yırtınırsın sabaha kadar.