hoca elinden geleni yaptı,takım gol atmayı istemedi.kadro bu kadar.üzgünüm gerçekten.diyecek bişey bulamıyorum.ama 12 hafta var.uzun maraton.

Linnes pas hatasından başka bişey yapmadı

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic kimse mamal okumasin. Hakem macin ipini elimizden aldi. Boyle ucuz penaltilari bizden baska takima calmiyorlar ligde. Gelen vuruyor giden vuruyor. Konusan yok. Ilginc.

Şu maçı hakeme bağlayacaklara perma ban lütfen. Temizlenir forum.
LEŞ KASIMPAŞA LEŞ. 0-5 bitmesi lazım. En kötü 1-5. Takımın yürüyecek hali yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Deplasmanda 6 macta 5 maglubiyet almisiz. Galibiyeti filan gectim beraberlik bile almis olsak cok rahat olurduk. Bu kadar yenilen takimin sampiyon olma sansi yok

Tamam da agalar, yahu sahasinda real madrid, deplasman cemisgezekspor gibi oynayan oyuncularin ahlakina ne demeli?? Isterseniz haftaya 20-0 yenin, s.cayim sizin oynadiginiz oyuna.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ndiaye gittiği an şampiyonluk gitmişti zaten. Fernando sakatken mutlaka takımda tutulmalıydı. Şimdi orta saha geçen seneki yumuşak orta sahaya döndü. Rakipler hiç zorluk görmeden orta sahamızı geçiyor. Ndiaye rakibi ilk karşılayan, genellikle topu çalan, gerekirse faul yapan, tempolu, tam bir modern orta saha oyuncusuydu. Adamı satıp yerine adam da almayınca geçen seneki güçsüz orta sahaya döndük. Bu yüzden ben çok üzülmüyorum. Türkiye ligi şampiyonunu orta saha belirler ve bizim orta sahamız Selçuk, Tolga, Donk gibi Anadolu takımı kalitesinde.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hadi geçmiş olsun. Şampiyonluk gitti benim için bu maçla.

Tolga rezalet ötesi oynadı.
Gomis yokdu maçda.
Linnes berbat hucumda.
Maicon vasat üstü bir stoper.

Bu maçı satan birisi varsa bir belhanda diğer kişide fegholi dir

bırakın beyler polyannacılıgı macı halis degil 2.yarı hocanın eren hamlesi bitirdi

fegi ne cikarirsin tamam adam top kayip etti ama kalitesi var ile bil gol atar asist yapar.
donk orta sahada kong gibi oynuyor ordan aliyorsun en beteri tolga gibi oyuncuya 90 dakika dayanabiliyorsun.
birde bi kalecimiz var ilk gelen sutu drang iceri.
gecmis olsun bu takimdan bi cacik olmaz heleki böyle eyamci hakemler federasyon varkene !
lan hayatimda böyle penaltiya sahit olmadim 40 sendir izliyoruz fubolu, resmen sok oldum !

Maci Fatih terim verdi.. o ne sacma degisikliklerdi oyle ya.. ayrica tolga ve selcugu toplayin ikisinin toplami bi devsirme ortasaha donk etmiyor!

Bu takım sadece Fernando ile düzelmez maalesef. Elimizdeki oyuncuların çoğu formsuz ve Fatih hoca çare bulamıyor bu duruma. Rodriguez ve Nagatomo'dan başka formda oyuncu yok takımda.

hakem maçı........ resmen.artık bu konuda bişeyler yapılmalı ciddi anlamda.kalan 12 maçı da hakem falan demeden şampiyon tamamlamalıyız.ve kritik maçlarda artık kazanmalı,rakipler puan kaybediyo ama biz kaybedip puan farkını azaltıyoruz.

Şu maçı hakeme bağlayacaklara perma ban lütfen. Temizlenir forum.
LEŞ KASIMPAŞA LEŞ. 0-5 bitmesi lazım. En kötü 1-5. Takımın yürüyecek hali yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi hakem golü yedirtti . Arkadaşım sen normalde de 1 gol yiyebilirsin, ne yani 2. Yi atamıyorsan ne halta hakeme bağlıyorsun sadece . Hakem etkili ama sen de koca 45 dakika aciz olmayacaskin üstüne birde 1 gol yemeyeceksin. Ama hakem he he

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hepinize yaziklar olsun lan, milyonlari kazaniyorsunuz milyonlari, insanda biraz gurur olur, oynadiginiz oyunu siciyim.

Sonradan oyuna giren oyuncular maci degistirmek icin girer, bizde ise zarar vermek icin giriyorlar. Eren sene sonu derhal sutlansin. Sinan da defolsun.

Once malatya, sonra sivas, simdi de kasimpasa.

Selcuk Tolga Donk Yasin Eren gibi yetersiz adamlardan bir beklentiye girersen olacagi bu iste Fatih hoca. Transfer doneminde de yazdim takima fazla guveniyor diye, al iste olacagi buydu, borcmus cartmis curtmus, sanki 2 oyuncu kiraladiginda takim batacak.

Hoca nın oyuna müdahaleleri bir kenara bence golu bulacaktik kovalera sağolsun gene aldı iceri

Geri
Üst Alt