Bu maçın dönüm noktası olması lazım.Bu hakemlerle bu sezon bitmez.Hoca yaşlandı mı ne ondan sessiz sakin gibi geliyor bana.Eski enerjisi yok sanki.

bu maç dönüm noktası değil abi.11.-12.haftalar dönüm noktası olur ancak.maç maç konsantre olmalıyız.2015 sezonunu yasıyoruz.

macın sorumlusu tabiki terim halis malis bahane aramaya gerek yok eren degisikligi mahvetti resmen iyi oynayan takımı

Böyle düşünüldüğü müddetçe hakemler bize ne yapsa az. Kötü oynarız, hoca saçma sapan değişiklikler yapar, takım çok formsuz olur yenilirsin o ayrı ama koskoca Galatasaray’ ın hakkı böyle göz göre göre yenemez. Yenirse de Galatasaray bunun hesabını sorar. Sormazsan haftaya bir penaltı daha yaratırlar, bu sefer de Rodrigues’ i atarlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yine bir anadolu takımı
Yine iğrenç bir oyun ve yine futboldan bi haber terim.
Anca caf cafli giyinip, saha kenarında diliyle,ağzıyla ,burnuyla garip garip hareketler yapsın.

Nerdesin ey kebapçı?
Gel de bizi şu gazci heriften kurtar!

sene basından beri bizi inanılmaz dogruyo hakemler,kasten.adalet gene yerini bulacaktır.şimdi sevinenler de yine üzülenler olacak.bugünlük böyle olsun.

Bu klübün tek kurtuluşu var.O da satılmasıdır..
Yoksa bu genel kurul yapısı ve bu taraftar bu profili ile çok geçmeden batarız.

Fatih Terim’in selçuk sevdasına ne demeli ? Bu takımın duran topçuları Belhanda ve Maicon değilse haksızlık edilmiş olur. Selçuk orta açmayı bilmediği gibi frikiklerde de sıçıp sıvıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanin adaleti varsa gelecek macta carrasso yu ilk 11 yazar

biraz dinlenmek muslera icinde iyi olacaktir

Gecen hafta belhanda yok sivasın kopyası olur demiştim bazıları 3-5 atıyordu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

maçın sorumlusu hakem,tff ve bitmek bilmeyen duran top hastalıgı,muslera vs.fatih hoca feghouli değişikliğinde dogruyu yaptı ama sinan beklediğimiz gibi olmadı.belhanda olsaydı oyun akardı.

selcukta artık duran top kullanmamalı.baska bişey diyemiyorum.

Bu mactaki maglubiyeti hakeme baglayarak en fazla kendinizi kandirmis olursunuz. Takim iyi degil. Bu kasimpasayi yeneceksin. Hakem 2 tane haksiz penalti calsa yine yeneceksin.

Bu orta sahayla isimiz zor, Allahtan ki Fernando 1-2 haftaya donuyor.

maçın sorumlusu hakem,tff ve bitmek bilmeyen duran top hastalıgı,muslera vs.fatih hoca feghouli değişikliğinde dogruyu yaptı ama sinan beklediğimiz gibi olmadı.belhanda olsaydı oyun akardı.
aynen öyle.
fegh boş boş koşturuyodu ama sinan daha beter sıçtı.
son pasları atacak yaratıcılıkta tek adam belhanda zaten bizim kadromuzda o da olmayınca ceza sahasına geldik geldik geri döndük.

Yine bir anadolu takımı
Yine iğrenç bir oyun ve yine futboldan bi haber terim.
Anca caf cafli giyinip, saha kenarında diliyle,ağzıyla ,burnuyla garip garip hareketler yapsın.

Nerdesin ey kebapçı?
Gel de bizi şu gazci heriften kurtar!

Sinirliyim ve üzüntüden konuşamıyorum. Senin gibi Galatasaray’lı olmaz olsun diyorum.

Aldığın o imzayı da al ve git lütfen.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt