Orta saha beni çok korkutuyor. Özellikle bu maçta Selçuk'un falan sezonun topunu oynaması gerekiyor ki bu mümkün değil o fizik kondisyonla.

O pasi o hizda vermek helal olsun dedirten sey..

Belki de dünyanin en hizli kanatlarinda bulabilir kendisini Gary

Bu arada Mensaha cok ama cok dikkat... Gerekirse kafasini karistirin bize gelsin (yazin insallah birisinin aklina gelir ). Muazzam 1 topcu

deplasman karnemiz rezalet. Bu maçla beraber toparlanmamız lazım. Önümüzde iyi fikstür var. Bursa ev, Karabük dep,Konya ev. Bu maçı geçersek önümüz baya baya açılır.

kalede kim oynayacak bakalım,kasımpasa defansı zayıf olsada hücumda cok orta acan bir takım,yan topları karsılamalıyız mutlaka

Twitterda gördüm gülümsetti. :)

[FONT=&quot]Kasımpaşa lisanssız menajerlik mi oynuyor isimlere bak digne yerine diagne neymar yerine neumayr david trezeguet yerine mahmut trezegut filan. [/FONT]:asd22:

Muslera Mariano Maicon Nagatomo Feghouli Rodrigues Gomis, bu oyuncularla bu maci kazanamiyorsak sampiyon olmayalim

Twitterda gördüm gülümsetti. :)

Kasımpaşa lisanssız menajerlik mi oynuyor isimlere bak digne yerine diagne neymar yerine neumayr david trezeguet yerine mahmut trezegut filan. :asd22:
vay reis geçmiş olsun özlettin kendını

Carrosso mu Muslera mı?
İmparator, Muslera'ya Sivasspor maçının cezasını kesecek mi bakalım?

Galibiyet görmeden uyku yok.

DWP5DbIWsAU4cyO.jpg

Once 1-0 öne geçeriz ardından 2-1 geriye düşeriz, sonunda maçı 3-2 kazanırız.

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt